PočetnaVesti"Nije više ZLATNO DOBA sad je PROCVAT Srbije i Vučićevo doba"

“Nije više ZLATNO DOBA sad je PROCVAT Srbije i Vučićevo doba”

U Srbiji je za vreme njegovog predsedničkog mandata učinjeno više nego u decenijama pre njega, tako da, čak i da odluči da se sutra povuče iz politike, doba u kojem živimo ostaće zapamćeno kao početak procvata Srbije i Vučićevo doba. Nadam se ipak da će predsednik Vučić ostati na čelu države barem dok ne realizujemo program “Srbija 2025′” – izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije, Nikola Selaković.

Dakle, nismo više u zlatnom, sad smo u Vučićevom dobu.

Aleksandar Vučić FOTO: ATA ImagesAleksandar Vučić FOTO: ATA Images

Iako je do predsedničkih izbora ostalo još godinu i po dana, u režimskim glasilima već se provlači tema mogućih kandidata vladajuće stranke. 

– Prerano je razgovarati o tome da li će se predsednik Aleksandar Vučić kandidovati za još jedan mandat, ali da se nadam da će on zatražiti od građana da mu povere još jedan mandat – rekao je Selaković.

Nikola Selaković FOTO: ATA ImagesNikola Selaković FOTO: ATA Images

Imajući u vidu najavu Aleksandra Vučića da se neće opet kandidovati, mada je to najavljivao i pred izbore 2017. godine, pa prekršio datu reč, čini se da u redovima naprednjaka već vlada panika koga bi mogli istaći kao kandidata.

– Za godinu i po dana su predsednički izbori. Izaći ćemo sa našim kandidatom, verujem da će biti kandidat koji će moći da pobedi. Nadam se da ja neću biti taj kandidat. Predsednik stranke svakako neću biti, već ove godine – rekao je Vučić gostujući kod Milomira Marića u “Ćirilici”, u maju prošle godine.

Kako vidimo, Vučić je opet pogazio javno iznetu reč, jer je i dalje na čelu SNS, te sve ovo treba uzeti sa velikom dozom rezerve. Očigledno je da se ovim opipava puls javnosti, jer sve kod Vučića je pitanje marketinga.

Zato sad, tobože zabrinute perjanice SNS, treba da u javnosti lamentuju nad sudbinom Srbije ukoliko Vučić odbije da se kandiduje, a onda će on, naravno, da se sažali i pristane na drugi mandat. A, realno, koga SNS drugog i može isturiti sem Vučića, uprkos tome što broji više od 700 hiljada članova. Vrlo dobro su u SNS svesni svoje strukture članstva.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
33FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести