PočetnaVestiObućina o slušanju Vučića:"Uvo Nebojšino oprema američka"

Obućina o slušanju Vučića:”Uvo Nebojšino oprema američka”

Voditeljka Newsmax Adria Jelena Obućina, nastavila je i u novoj godini sa zanimljivim i upečatljivim najavama emisije “Pregled dana”.

Nakon nekoliko specijalnih novogodišnjih intervjua, Newsmax Adria je nastavila sa uobičajenim “Pregledom” i sumiranjem najvažnijih događaja koji su obeležili taj dan.

Uvod u 30-minutni pregled dana, koji se svake večeri emituje na Nova S televiziji Jelene Obućine, izaziva pažnju javnosti koja ga sa nestrpljenjem očekuje.

Najavljujući priloge emitovane u petak, 8. januara, Obućina je u uvodu nabrojala sve ono što je obeležilo sam početak 2021. godine, od toga da se otac predsednika Aleksandra Vučića nalazi u bolnicu “Bežanijska kosa” zbog korone, Vučićevih izjava o prisluškivanju do “duhovitih” novogodišnjih spotova naprednjaka.

“Godina je počela molitvama i sumnjama, a molili su se svi! Prvo se molilo za zdravlje predsednikovog oca, posle za bezbednost predsednika, i na kraju se molio sam predsednik. Dok on bdije nad nama cele godine kako spot naprednjaka lepo kaže, neko ga prisluškuje zbog razgovora o fudbalu. Zna predsednik ko, ali ćuti da sačuva Srbiju. Sumnja se da je uvo Nebojšino, a oprema američka. Sumnja se i da je pozadina svega prikrivanje narko-imanja Jovanjice, iz te sumnje rodila se molitva, opoziciona. Pomozi Bože, molila se opozicija da konačno pukne unutar Srpske napredne stranke zbog droge, kad već nije zbog oružja”.

Tema večerašnje emisije “Pregled dana” je da li su društvene mreže postale najjači medij, a gost voditelja Gorana Dimitrijevića biće sociolog Dalibor Petrović.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
34FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести