Početna Vesti "Panić je doktor još dok si ti Šešelju nosio gajbice"

“Panić je doktor još dok si ti Šešelju nosio gajbice”

On “oštro” replicira doktoru koji svaki dan radi sa pacijentima. Doktoru koji je to radio i kada je On nosio gajbice Voji, kao i danas kad je postao Mesija – napisao je član predsedništva Stranke slobode i pravde Ivan Mandić, reagujući na Vučićevo bahato ponašanje i pričanje o “brutalnom odgovoru” anesteziologu dr Radetu Paniću.

– Možda zdravstvo nije još puklo ali, on sigurno jeste. Naš posao i jeste da mu omogućimo kvalitetan zdravstveni sistem – dodao je Mandić.

Podsetimo, predsednik Sindikata lekara i farmaceuta dr Rade Panić izjavio je kroz suze u jednoj emisiji da je zdravstveni sistem naše zemlje pukao i da liči na Italiju iz marta i aprila.

– Čujete da sam veoma uzbuđen. Juče sam bio u situaciji kakva se dešavala u Italiji. U svom profesionalnom veku nisam očekivao da ću doći u takvu situaciju, nisam imao mesta za ljude koje mi u medicini smatramo mladima, niti sam imao gde da ih transportujem – rekao je Panić.

Dr Rade Panić, PrintscreenDr Rade Panić, Printscreen

Usledio je potom odgovor Vučića, koji je kazao da bi “brutalno odgovorio Paniću da nije predsednik države”.

– Da nisam predsednik odgovorio bih brutalno, ovako ću samo da kažem – sramota. Naš zdravstveni sistem je u teškoj situaciji, ali napreduje svakog dana i rađa heroje i prave junake. Hvala svim tim ljudima koji gledaju da pomognu pacijentima, a ne onima koji gledaju kako će da sruše svoju državu i zdravstveni sistem – izjavio je Vučić.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,059FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
24FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Komentari

Сличне вести