PočetnaVestiPolitikaBlace najnovije: Pljušte medjusobne optužbe izmedju SNS i SPS

Blace najnovije: Pljušte medjusobne optužbe izmedju SNS i SPS

U Blacu je već duže vreme uzavrela politička scena, a pogotovo posle prelaska jedne frakcije Srpske napredne stranke u redove Socijalostičke partije Srbije. Dok jedni svakodnevno plasiraju priče o ucenama koji su ljudi izloženi od strane pomoćnika predsednika opštine Blace drugi ga brane.Prenosimo u celosti saopštenje OO SNS Blace do koga smo došli:

,,Svoju nemoć na terenu u političkoj kampanji novi poverenici SPS koji su do juče bili u SNS počeli su sa lažnim scenarijima da diskridituju i ruše ugled SNS –a Blace.

Pomoću lažnih scenarija pokušavaju da stvore sliku žrtve što je u praksi sasvim obratna situacija.

Kao metu najčešće predstavljaju pomoćnika predsednika Opštine Dejana Mijajlovića , a stvarnost je sasvim drugačija. Napadom i zastrašivanjem su neprestano izloženi članovi i aktivisti Vlada Ilić, Suzana Kaplarević,dr Nikola Ristić i drugi od kojih je većina prijavila napade od strane SPS kabadahije.”

Srpska napredna stranka je vršilac lokalne vlasti u Blacu od 2014.godine, a došla je  posle smene predsednika opštine iz redova Demokrtaske stranke Srbije, Radoja Krstovića. Za to vreme na mestu predsednika opštine nalazili su se Ivan Burgić, Zoran Jozić i Milan Ćurčić koji na tom mestu i dalje.

 

 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
34FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести