Početna Vesti Društvo Ko je čovek koji je uneo slobodu na Pink?!

Ko je čovek koji je uneo slobodu na Pink?!

Bivši glavni obaveštajac Kriminalističke policije Slavko Nikić doneo je jutros, uz kamermana i tonca, dašak slobode na televiziju “Pink” i pred milionskim auditorijumom rekao da je “Aleksandar Vučić izdajnik srpskog naroda”!

– Nikad više nemojte da me zovete. Zovite one izdajnike na čelu sa Aleksandrom Vučićem. Doviđenja – poručio je Nikić i napustio studio i ovim činom na trenutak oslobodio ružičastu televiziju.

Došli smo do tolikog apsurda da jedna rasprava i napuštanje studija predstavlja slobodnu reč na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, ali i to se desilo.

Nekoliko rečenica je bilo dovoljno da ovaj događaj postane simbol oslobađanja Pinka i razlog za izvinjenje voditelja gledaocima zbog “teških reči koje su upućene državnom vrhu”.

VIDEO: Sloboda na TV Pink

Čovek koji je ovo postigao je Slavko Nikić, poslednji je živi član jedinice MUP-a koja se borila protiv krijumčarenja narkotika na Kosmetu od 1990. do 1999. godine.On je bio aktivni učesnik rata na Kosovu i Metohiji.

Autor nekoliko knjiga, Nikić u jednoj od njih veliča Ratka Mladića, a napisao je i knjigu o trgovini organa na Kosovu. Za pomoć pruženu preko Drine, u vreme rata, priznanje mu je lično odao general Ratko Mladić.

Hapšen je u akciji Sablja. U svojim knjigama detaljno je opisao dešavanja na Kosmetu i zločine koje su Albanci počinili Srbima.

Do sada je često gostovao na televizijama koje su prorežimske, iako se u  javnosti često preispituje njegova titula pukovnika koju nekada sam navodi uz svoje ime.

Nikić je bio i svedok u slučaju pokušaja terorizma na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 2016. godine, kada je tvrdio da su Andrija Mandić i Milan Knežević zapravo operativci Mila Đukanovića.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,059FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
24FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Komentari

1 KOMENTAR

Comments are closed.

Сличне вести