PočetnaVestiSaopštenje SSP Kuršumlija

Saopštenje SSP Kuršumlija

Ових дана смо сведоци невиђене риалити представе и тамичења народних посланика тзв. Скупштине Србије, нелегално формиране након нелегитимних и покрадених избора – у блаћењу и испољавању мржње и лажи према свима слободоумним , који другачије мисле , имају исправни суд о вредностима једног друштва и боре се за владавину права, слободе личности , демократска начела . Права утакмица у међусобној борби ко ће први стећи највише похвала и корист свог шефа партије – који им и даје упутства за невиђену хајку у Скупштини.
Свако ко другачије мисли –представља мету за одстрел од предаставника једноумне и једнопартијске Скупштине.

Поред припадника интелектуалне Србије , угледних интелектуалаца, академика, културних радника, на мети блаћења и гебелсове СНС пропаганде су чланови и лидери праве опозиција Србије –а највише лидер највеће опозиционе странке ССП- Драган Ђилас.

Скоро да нема представника у парламенту уз изузетак мало њих да нису нападали и изговарали лажи о Драгану Ђиласу.

Сведоци смо да су пре пар дана на седници парламента изговорене невиђене лажи , неки измишљени догађаји везано за Драгана Ђиласа , у једном неистинитом , гротексном и нада све партијско-апартички надахнутом опису лика и дела Драгана Ђиласа.

Говор посланице Ане Чарапић проткан са апсолутним измишљањима , уз усиљену гестикулацију како би изгледала што уверљивије и одглумила позоришни комад који јој је наредбодавац њен шеф партије дао као партијски задатак.
Што више лажи, што више блата и мржње према Драгану Ђиласу .
Е, једино таквим понашањем према противницима ће сачувати власт .

Мора да се истакне да тaкозваној посланици Ани Чарапић није први пут да са толико страсти изговара лажи о припадницима опозиције и Драгану Ђиласу .
Заиста се уживела у улогу . Дала је све од себе.
Нажалост, њу која потиче из Куршумлије, једне од најсиромашнијих и девастираних општина , није дотакло то да је наш град на самом рубу катастрофе и економске пропасти, који су резултат вишегодишње владавине општинске СНС а није погрепшно рећи једног локалног моћника Раше.

Није се потрудила да сагледа све резултате и ефекте једне фуриозно штеточинске власти наше општине и да као економиста ( како стоји у биографији ) коментарише буџет и улагања у Куршумлију, њу питања града и грађана уопште не интересују већ се определила за трачарење које ми грађани плаћамо.

А постоје многа питања и проблеми којима би требало да се бави посланица из Куршумлије.
Тренутна катастрофална здравствена ситуација везана за пандемију COVID 19 –сваког дана 50 и више процената позитивних од броја тестираних . Да ли има довољно тестова , да ли има довољно места у Прокупачкој болници, да ли су наши болесни суграђани адекватно збринути и колико нажалост има преминулих суграђана ? А колико њих је изгубило посао?
А тек питања корупције има безброј . На пример да објасни грађанима да ли јој је познато да је председник општине у сукобу интереса већ трећи мандат за редом као сувласник и један од директора приватног предузећа АД ,,Планинка“. Питања непотизма локалних функционера , кривичне пријаве ,а неких чак и пресуде.

А транспарентност ако је занима- извршеном продајом Куршумлијске бање тј. комплекса ,,Жубор“ о чему је још у фебруару писао КРИК, НИН , N1, а сада Владин Савет за борбу против корупције који је предложио Влади Србије да преко ДРИ и надлежних за организовани криминал пре свега Тужилаштва, испитају ову продају због сумње у системску корупцију.

За њу све беспрекорно функционоше.
За њу грађани живе у благостању и једина тема грађана је ,, за време избијања епидемије за време ванредног стања и након тога…..највећи проблем грађана да ли ће моћи у 2020. години да летују и зимују ван граница наше земље,, – говор Скупштина Србије
Мало је рећи СРАМОТА!

Али има јдеан човек и велики проблем Србије – Драган Ђилас и чланови његове странке и остале опозиције.

Како се унела у улогу тако је испала комична у напору да се додвори свом наредбодавцу – како она све зна и : сад је Драган Ђилас напокон готов- после њеног наступа. Завршили смо са опозицијом .
Важно је да се стоички потрудила да скупи што више похвала и заслуга где треба.
Приближила се својим надахнутим наративним „лажоисказом“ против Драгана Ђиласа партијским првацима и након овога стала раме уз раме са прваком СНС позоришта – проф. Атлагићем који је био и остао непревазиђен и ненадмашан први „реторичар“ њихове Скупштине.

Наравно, њен трагикомичан и жалостан наступ проткан полуписменим говором и неуком дикцијом само је потврдио оно што сви знају- да владајућа структура нема ниједног правог академски образованог, културног и стручног члана – јер да је тако не би оваква Скупштина личила на једну Пинк „задругу“

Али шта је показатељ овог њеног понашање и говора и осталих „параламентараца“ и који је мотив .Одговор је једноставан .

Сваким даном све више слободоумних грађана Србије подржава опозиционо деловање странке Драгана Ђиласа и да у његовом деловању виде једини излаз и спас из ове пошасти и несреће која је задесила нашу Србију.

А „оружје„ Ђиласа које њих нервира и плаши је само једна бела табла и фломастер, и неумитне бројке инжењерски прецизне. Е , ту сте најслабији господо СНС и зато је то оружје најубитачније за вашег „шефа“ , и вас – табла истине .

Оно што Ана Чарапић не зна то је да је Драган Ђилас куршумлијској јавности познат као велики човек и хуманитарац , а забележила ,,Куршумлија без цензуре,“ . Да преко своје фондације и лично стипендира седморо деце наше општине како би им олакшао одрастање . Наша деца и суграђани Ана Чарапић ! А то су и ваша деца и суграђани!

Нећемо више спомињати и бавити се медиокритетом званим Ана Чарапић и осталих из СНС-а .

Оно што ће нас интересовати у будућности су корените промене и развој ове средине , останак и бољи живот грађана – и зато ИМАМО ПЛАН !

Иницијативни одбор
Странке слободе и правде Куршумлија

 

 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
33FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести