PočetnaVestiŠef OG SPS u Surdulici napao Vladu i SNS!(VIDEO)

Šef OG SPS u Surdulici napao Vladu i SNS!(VIDEO)

Šef OG SPS u lokalnom parlamentu Surdulice Slobodan Popović oštro je napao Vladu RS u kojoj sedi njegov šef i ministar Novica Tončev zbog, kako je rekao, finansiranja gubitaša Zvezde i Partizana preko javnih preduzeća koja su primorana da daju novac klubovima koje treba ugasiti.

Šef OO SPS Surdulica Slobodan Popović IZVOR: Privatna arhiva

– Glavni finansijer profesionalnih klubova Crvene zvezde i Partizana je Vlada Republike Srbije, javna preduzeća NIS, Gasprom, EPS, i druga preduzeća, koja ogromna finansijska sredstva izdvajaju za večite gubitaše, za klubove koji su u gubicima po 50, 60 miliona evra, možda čak i više, i koji po svim ekonomskim kriterijumima treba da budu ugašeni. Naravno, to se nikad neće desiti jer ljudi daju pare za to, ni krivi ni dužni, prinuđeni, odlukama drugih – rekao je Popović.

Aleksandar Vučić FOTO: PrintscreenAleksandar Vučić FOTO: Printscreen

Takođe je napao i izgradnju Nacionalnog stadiona i ulaganje u sportske objekte u Leskovcu, Vranju i drugim mestima.

 

Rat SNS-SPS: Tončev preti protestima na jugu

– Sa druge strane, Vlada Republike Srbije ogromna sredstva daje za izgradnju stadiona, planira da izgradi Nacionalni stadion, za koji treba da uloži 800 miliona evra, po predračunu, a rebalansima  budžeta, drugim sredstvima. Ulaže se u stadione u Vranju, Leskovcu i u niz drugih sela manjih od Surdulice. To vi ne kritikujete, a kritikujete opštinu Surdulica što želi da stvori uslove svojoj deci za bavljenje fizičkom kulturom – istakao je ovaj SPS-ovac.

Novica Tončev FOTO: PrintscreenNovica Tončev FOTO: Printscreen

Što bi rekli, ništa novo od ekipe okupljene oko Novice Tončeva koji se proslavio napadima na predsednika Vučića i Vladu RS i tako došao do mesta ministra u Vladi.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
33FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести