PočetnaVestiŠef SNS botova zaposlen u gradskoj upravi u Prokuplju - Odgovorite građanima...

Šef SNS botova zaposlen u gradskoj upravi u Prokuplju – Odgovorite građanima na pitanja

,,Čudili ste se Lučanima, doživeste Lučane u Prokuplju!!!!
Dok čekamo gradsku upravu da odgovori na postavljena pitanja…

Kao prvo da vas podsetim da vam rok za odgovore na moja poslednja pitanja vezano za narodnu kuhinju ističe uskoro, pa se malo ubrzajte.Da vas podsetim da ste vi samo služba građana ( od glagola služiti, imenice sluge) i da sam ja, kao i sav narod vaš poslodavac i da od vas zahtevam da radite svoj posao i da nas blagovremeno snabdevate važnim informacijama pogotovo kada su interesi gladnih, nemoćnih i onih koji nisu u stanju da se sami izbore za sebe u pitanju. Od izuzetne je važnosti da svaki građanin bude potpuno svestan i upoznat gde ide svaki dinar iz budžeta grada i da li ima eventualnih zloupotreba, to vam je jasno jer vi sami potencirate koliko ste domaćinska i transparentna vlast.
1. Prvo pitanje za danas je koliki je iznos novca iz tekućih rezervi koji je na današnji dan raspoloživ?
2. Drugo pitanje je ustvari zahtev da se novac iz tih rezervi preusmeri na lečenje dece
2. Na koji način da vam se “nacrta” da mi građani želimo da kad ste već potrošili onoliki novac na novogodišnje ukrase bar toliki iznos novca kao toliko bogati grad preusmerite na lečenje bolesne dece? Kako da vam se to objasni i šta vam tu nije jasno? Kada ćete raspravljati našu peticiju koju smo vam tri puta do sada poslali?
3. Da li je moguće da po istom principu odlučivanja kao prošle godine kada ste naprasno izdvojili 2.000.000 dinara za proslavu 100 godina fudbala, novac preusmerite na bolesnu decu jer je njima ključni faktor vreme i nemaju ga dovoljno, čuzli ste za malog Olivera?
4. Sa koliko novca iz budžeta je od 2013 godine do dana finasiran portal prokupljeonline , tj svi portali koji su kako smo uvidom u utvrdili do sada bili registrovani na adresi Kosovska 78, vlasnika izvesnog Đorđevića. Ovaj portal je kako se priča do sada više puta bio finasiran na razne načine od novca građana, a mi sumnjamo da je povezan sa izvesnim botovskim operacijama jer je sa istog na botovske profie nepostojećih ljudi poslednjih dana primećena velika ažurnost u radu. Neproverena informacija je da šef botova zaposlen u gradskoj upravi, i da rukovodi ovim operacijama pa građane zanima koliko nas košta to “zadovoljstvo” i kako to da nema za bolesnu decu a ima za ovakve fašističke radnje?

Eto za danas toliko, a dok odeljenje za visoko tehnološki kriminal ne dostavi nove važne informacije s obzirom na to da se na ovom portalu zloupotrebljavaju imena nekih građana koji su glasni u stavu da je milion dat za novogodišnju rasvetu trebalo dati za lečenje dece. Dotle budite bezbrižni. Nakon dobijenih informcija drugačije ćemo razgovarati.”

Snežana Ilić
građanka grada Prokuplja, koja ima prava da zna sve ovo što vas pita

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести