PočetnaVestiŠešelj pretio predsedniku okružnog odbora SRS iz Kuršumlije, Zvezdanu Ristiću

Šešelj pretio predsedniku okružnog odbora SRS iz Kuršumlije, Zvezdanu Ristiću

Kako Otvorenosr.rs saznaje lider Srpske radikalne stranke, Vojislav Šešelj, nazvao je predsednika okružnog odbora  SRS-a (toplički) iz Kuršmilije Zvezdana Ristića i pretio mu da će mu je**ti majku izdajničku. Na to mu je Ristić uputio opasku ,,Ko je izdajnik? Ko je koga izdao i za koliko?“ Posle čega je razgovor prekinut. Ristić je ovo izneo i nasvom ličnom facebook profilu.

Zvezdan Ristić, ranije je ošto kritikovao Vojislava Šešelja zbog bahatog ponašanja u stranci tj. rasipanja novca na skupocene dzipove, ali i zbog nenapadanja Aleksandra Vučića. Uz Božidara Delića i Nemanju Šarovića i ranije je je bio najžešći Šešeljev kritičar unutar SRS.

Po završetku izbora na kojima SRS nije prešao cenzus spekuliše se o napuštanju ove stranke velikog broja odbora i zajedničkom organizovanjem sa strankama koje su bojkotovale izbore, a medju njima je i odbor u Kuršumliji koji je postigao tri puta bolji od republičkog rezultata stranke i ušao u lokalnu Skupštinu doduše u znatno slabijoj konkurenciji, jer najveći deo opozicije nije učestvovao na izborima.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести