Početna Vesti Sirene trube na sve strane -"VESIĆU BEOGRAD TE NE VOLI!"

Sirene trube na sve strane -“VESIĆU BEOGRAD TE NE VOLI!”

Goran Vesić ovih dana je mogao da oslušne šta građani Beograda misle o njemu. Zaglušujuće sirene nisu svakako muzika za uši (večitog) zamenika gradonačelnika. Ali kako radi u Beogradu – boljoj reakciji nije ni mogao da se nada.

Iako Vesić o sebi i svemu onome što je uradio u prestonici ima visoko mišljenje, isti stav ne dele i građani, koji su tokom akcije koju je sprovela Stranka slobode i pravde jasno pokazali šta misle o njegovom sakaćenju Beograda.

Na nekoliko različitih lokacija je prethodnih dana postavljan transparent “Ko ne trubi, taj je Vesić”, a vozači su odgovarali – sirenama iz automobila. E, sad, on se zbog toga naljutio, pa je slao policiju da legitimiše učesnike ove akcije. Ali, nije ništa vredelo – bunt građana ne može da se zaustavi.

(VIDEO) Gazela kliče: Gde si, Vesiću, gradonačelniče!

Vesiću su trubili, ambledovali, mahali, “pozdravljali” ga na Dušanovcu, Autokomandi, mostarskoj petlji, Gazeli, u Dimitrija Tucovića… Sve je to bio odgovor funkcioneru SNS na urušavanje, rušenje, ubijanje Beograda.

Zaključak jasan: “Vesiću, Beograd te ne voli”, što su u novom video snimku objavili i iz Stranke slobode i pravde, a uz to i dodali:

Goran Vesić, FOTO: Privatna arhivaGoran Vesić, FOTO: Privatna arhiva

– Niko ne želi da bude Vesić!

I zaista, na osnovu reakcije vozača, niko ne želi da se poistoveti sa zamenikom gradonačelnika Beograda. Vesiću, Beograd je rekao svoje…

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,047FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
24FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Komentari

Сличне вести

Majka i ćerka gaje konoplju u Srbiji

Knić u kolapsu!

Kon: Odavde idem u penziju, ostavka je na stolu