PočetnaVestiSkandal u Blacu: "Pre će baka Smilja položiti i voziti avion nego...

Skandal u Blacu: “Pre će baka Smilja položiti i voziti avion nego što ćemo joj uključiti struju”

Posle priloga TV Slobodna Kuršumlija, Dejana Miloševića i humanitaraca iz Toplice o tome kako živi baka Smilja – bez ikakvih primanja, struje, a komšiluk joj pomaže oko ishrane. Ljudi sa svih strana su se javili da pomognu medju njima i Milica Pavlović, estradna umetnica VELIKOG SRCA, a uključili su se i sadašnji i bivši sportisti iz Blaca medju njima najistaknutiji su Stefan Jovanović i Darko Novčić. Počelo je i renoviranje baka Smiljine kuće.

Medjutim ova humanitarna akcija naišla je na opstrukciju kako lokalne vlasti u Blacu, elektro -distribucije tako i portala koji dobijaju sredstva iz budzeta opštine Blace da blagovremeno i objektivno izveštavaju o dešavanjima u opštini Blace što oni evidentno ne čine.

Skandalozna je izjava nadležnih u elektro – distribuciji u Blacu da će ,,baka Smilja pre položiti za avion i voziti ga nego što će joj oni uključiti struju.”

Takodje nadležnima u opštini Blace je život Blačana očigledno poslednja rupa na svirali, a poznavaoci prilika u Blacu su nam rekli da je lokalni odbor SNS- a trenutno zazuet pravljenjem koalicije za bivšim načelnikom opštinske uprave u Blacu, neki kažu i budućim, Zoranom Milutinovićem okrivljenim u slučaju “Veterinarske stanice” za primanje mita pred Višim sudom u Nišu.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести