PočetnaVestiSramno: Kena i Balša pripremaju cepanje DS-a - smederevski odbor uz njih

Sramno: Kena i Balša pripremaju cepanje DS-a – smederevski odbor uz njih

Situacija u Demokratskoj stranci se ne smiruje. Iako je preko 190 od 300 članova glavnog odbora na poslednjoj sednici ponovo potvrdilo poverenje predsesniku DS-a, Zoranu Lutovcu, ekipa bliska bivšim poslanicima Balši Božoviću i Radoslavu Milojičiću Keni ne miruje. Iz izvora bliskih DS-u se može čuti da Balša i Kena obilaze odbore širom Srbije i traže podršku za osnivanje nove političke organizacije i dalje cepanje DS-a. Budući da im prethodni plan sa preuzimanjem DS-a nije uspeo, sada pokušavaju da povuku za sobom što više odbora.

Odbori u Smederevu i Smederevskoj Palanci, kao i nekoliko odbora iz Beograda podržavaju Balšu i Kenu. Predsednik smederevskog odbora DS-a Andreja Pavlović (na slici), ne krije veliko prijateljstvo sa pučistima u okviru DS-a.

Kenin i Balšin plan je kako smo saznali da okupe što više odbora širom Srbije i da onda isprovociraju isključenje iz Demokratske stranke.

Kako sada stvari stoje, Lutovac je uspeo da kudi-kamo stabilizuje DS, ali će ga u narednom periodu čekati mnogi izazovi.

Na fotografiji su prikazani Radoslav Milojičić Kena i Balša Božović sa odborom DS-a u Smederevu

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести