PočetnaVestiToplički gvozdeni puk krenuo za Beograd - Toplička policija otkazuje poslušnost Vučiću?

Toplički gvozdeni puk krenuo za Beograd – Toplička policija otkazuje poslušnost Vučiću?

Pošto smo već preneli vest da je mobilisana cela policija iz Toplice da brani nakaradni režim i najveću kukavicu u istoriji Srbije, dužni smo da vas obavestimo da je značajan broj Prokupčana, Kuršumličana, Blačana već krenuo put Beograda.
“Pošto se režim drznuo da pusti srpsku krv i huška nas na bratoubilačke sukobe mi poručujemo našim policajcima iz Toplice, braći, komšijama, prijateljima da je došlo vreme da i oni pokažu od kakvog su kova. Vlasti su se menjale i menjaće se Toplica je svoje mesto u istoriji zapisala krvlju. Topličani su uvek bili na pravoj strani. Setite se svojih dedova koji su verno služili i ginuli za Srbiju u gvozdenom puku kao junaci. Setite se čiji ste potomci. Ovu zemlju nasledili ste od dedova, ništa Vučiću ne dugujete.

Ova vlast je već pala na svim ispitima, mi ostajemo da živimo zajedno i posle Vučića. Pozivamo vas da skinete šlemove, odložite palice i stavite se na stranu naroda kome ste dali zakletvu i koji vas plaća.
A i dijaspora je krenula sa nama. Milena Ilić, naša Prokupčanka je u Srbiju došla iz Holandije samo da podrži svoj narod kao i devetog marta i petog oktobra.”
Izjavila je Snežana Ilić koju ove podele koje Vučić kreira pogađaju kao humanitarca i čoveka.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
34FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести