Početna Vesti UEFA pred pokretanjem postupka protiv Zvezde?

UEFA pred pokretanjem postupka protiv Zvezde?

Nije bilo gledalaca na stadionu” Rajko Mitić”, ali je bilo problema, pa je vrlo verovatno da će UEFA pokrenuti disciplinski postupak protiv Crvene zvezde.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se jasno čuje kako neko iz Medija centra na verskoj osnovi vređa napadača Milana Zlatana Ibrahimovića, dok italijanski izveštači nisu propustili da primete da je u Medija centru, kao i VIP galeriji veći broj osoba od broja koji propisuje protokol.

– Osećam se postiđeno i osećam sramotu zbog ove stoke koja nas je osramotila i vređala na verskoj osnovi Zlatana Ibrahimovića. Takvima nije mesto na stadionima i lako se mogu identifikovati. Zlatan je sjajan momak i veliki prijatelj svim igračima sa ovih prostora – napisao je predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije Mirko Poledica.

Pred kraj utakmice i hrvatskom napadaču Mariju Mandžukiću bili su upućeni pogrdni povici. Ljubitelji fudbala širom Srbije ogorčeni su na ponašanje tih pojedinaca, ali i na upravu Crvene zvezde koja je većem broju ljudi dozvolila da meč posmatra sa galerije.

“Elita” Srbije, ironično je napisao reditelj Srđan Dragojević.

– Nadam se da će neko poslati ovaj snimak UEFA. Ako niko ne pošalje, naći ću načina da pošaljem. Ne mogu ove sramote stalno ovde da prolaze. Dosta bre više tog neo-nacizma. Ko je majmunu dozvolio da uđe na stadion? – oštar je bio Dragojević.

I novinarv Slobodan Georgiev nije propustio da naglasi “Covid elitu” na “Marakani”.

Nažalost, lošu sliku sa “Marakane” prenose i ostali mediji u svetu i regionu, crnogorske “Vijesti” takođe predviđaju kaznu crveno-belima.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,082FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
24FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Komentari

Сличне вести