PočetnaVesti"UZ VIDIĆA SMO" Prvi klub u Srbiji PROTIV KOKEZE

“UZ VIDIĆA SMO” Prvi klub u Srbiji PROTIV KOKEZE

Upravni odbor srpskoligaša Slobode pružio je apsolutnu podršku Nemanji Vidiću. Užički klub prvi je u Srbiji digao glas, ističući da je “vreme da novi ljudi, pre svega najveća imena srpskog fudbala, povedu naš najpopularniji sport napred”.

U zvanično definisanom klupskom stavu, Užičani između ostalog ističu:

– Upravni odbor Gradskog fudbalskog kluba Sloboda, u potpunosti, staje uz svoju i legendu srpskog fudbala Nemanju Vidića. Smatramo da temeljni i principi funkcionisanja srpskog fudbala zaslužuju ozbiljne promene. Uz poštovanje onoga što je do sada radio g. Kokeza, mišljenja smo da fudbalske veličine, kakva je Vidić, po ugledu na slične primere u neposrednom okruženju, treba da budu sposonosno rešenje za naš fudbal – navode Užičani, a prenosi Sport klub.

Slaviša Kokeza i Marko Pantelić (FSS) FOTO: StarsportSlaviša Kokeza i Marko Pantelić (FSS) FOTO: Starsport

U očekivanju reakcije i ostalih klubova, svesnih problema domaćeg i reprezentativnog fudbala, članovi UO GFK Sloboda, posebno ističu Vidićeve godine provedene na stadionu kraj Đetinje:

– Ponosni smo na činjenicu da Sloboda, kao njegov matični klub, staje uz svog Nemanju Vidića i verujemo da je našem fudbalu potrebno nove energije i znanja, koje će doprineti da fudbal, u najboljem izdanju, bude proizvod ove zemlje i ovog naroda. Napred Srbija.

Novi vetar u domaćem fudbalu, prvi glas podrške Nemanji Vidiću. Slede zanimljivi januarski dani u najpopularnijem srpskom sportu. E, sad, da li je glas iz Užica izuzetak ili inicijalna kapisla za ostale klubove – pokazaće vreme pred nama…

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
33FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

1 KOMENTAR

Comments are closed.

Сличне вести