PočetnaVestiVIDEO Đuka novinarki N1:Ja vas ne bih pustio ovde ni na Badnji...

VIDEO Đuka novinarki N1:Ja vas ne bih pustio ovde ni na Badnji dan

„To je moj stav i da se ja pitam, ja vas ne bih pustio ni ovde“ rekao je Đukanović ekipi N1 i u prostorijama Srpske napredne stranke gde je obeležen Badnji dan kojem su prisustvovale sve novinarske ekipe.

Funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović prvi je na društvenim mrežama napisao “Bravo eparhija Bačka” i time podržao sveštenstvo koje nije dopustilo ekipi N1 da izveštava sa obeležavanja 79. godišnjice Racije u Bačkoj.

Đukanović kaže i da su mu se dopale izjave sveštenika Eparhije bačke i da ih podržava, te da je on “odlično prosudio o vama, i ja mogu da kažem – svaka čast, odlikovao bih ga”.

Nakon ove konstatacije Đuka je pobegao od novinarske ekipe, ali je na pitanje novinarke zašto beži, ipak skupio hrabrosti da se vrati pred kamere.

Na uporno pitanje zašto ekipu N1 ne bi pustio na događaj, Đukanović je rekao “da je to njegova stvar i da ima sreće što se on ne pita”. Dodao je i da i pored toga on dođe kod njih, na šta je novinarka spremno odgovorila da su “dobrodošli svi iz SNS-a, ali neki ne smeju”.

Kako je napomenuo, danas je dan praštanja i ljubavi, pa je pozvao ekipu i da proba posluženje. 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
33FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести