PočetnaVestiVIDEO Šapić dobio člansku kartu SNS-a

VIDEO Šapić dobio člansku kartu SNS-a

Članovi Stranke slobode i pravde na Novom Beogradu pre dva dana “dodelila” predsedniku Srpskog patriotskog saveza i opštine Novi Beograd Aleksandru Šapiću člansku kartu Srpske napredne stranke.

– Pošto je vreme novogodišnjih i božićnih praznika, a svako ima želju za nekim poklonom, i mi smo rešili da predsedniku opštine Novi Beograd Aleksandru Šapiću uručimo ono što najviše želi, a to je članska karta Srpske napredne stranke.

“Članska karta” ogromnog formata ostavljena je na šalteru opštine Novi Beograd, a čak i radnica opštine kojoj je karta dostavljena da prosledi Aleksndru Šapiću bila je oduševljena poklonom. 

Aleksandar Šapić je nakon izbora 2020. godine koji su objkotovani od strane većine iz opozicije ušao u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom i dobio jednom ministarsko mesto za svoj SPAS, a on ostao predsednik opštine Novi Beograd.

Šapić je zbog toga kritikovan od strane ostatka opozicije, ali i dobrog dela svojih birača koji se osećaju “izdanim”, jer su smatrali da je Šapić opozicija aktuelnom režimu.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести