PočetnaVestiVučić: Plaćenici dobili nalog da me ubiju

Vučić: Plaćenici dobili nalog da me ubiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je dobio informacije da je plaćeni ubica Čaba Der rekao da je dobio nalog da ga ubije.

– Dobiosam informaciju da je istina da je plaćeni ubica Čaba Der danas policiji u Budimpešti otkrio da je dobio ponudu od dve različite kriminalne organizacije s naših prostora da me ubije – rekao je Vučić.

Istakao je da se ne plaši tih pretnji.

– Svakako neće ništa prekinuti, ni pruge, ni puteve. Nemam baš nikakav strah, ne interesuje me šta ko pokušava da uradi – rekao je on.

Podsetimo, Čaba Der (39), plaćeni je ubica poznat pod nadimkom nasmejani ubica. On je trenutno u pritvoru u Mađarskoj zbog sumnje da je ubio najmanje troje ljudi – u Beogradu, Holandiji i Budimpešti.

On je prošle godine u decembru priznao da je u januaru 2018. na Banovom brdu u Beogradu hladnokrvno ispalio hice u Nebojšu Markovića (37) koji je u tom trenutku iz gepeka vadio dečja kolica.

Takođe, podsetimo i da je Nebojša ubijen greškom pošto ga je Čaba Der zamenio za Aleksandra Šarca, koji je pre par nedelja ranjen u TC Ušće, usled čega je nešto kasnije i preminuo. Inače, ubijeni Nebojša bio je Šarčev zet.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
34FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести