PočetnaVestiKoprivica SSP Prokuplje: Vi vodite te kriminalce koji remete proteste

Koprivica SSP Prokuplje: Vi vodite te kriminalce koji remete proteste

U otvorenom pismu član Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde iz Prokuplja Sonja Koprivica jasno ističe da iza kriminogenih grupa koje su se uvukle u mirne proteste u Beogradu i ostalim gradovima u Srbiji stoji naprednjačka vlast koja već osam godina guši prava i slobodu građana Srbije. To pismo prenosimo u celosti.
“Gradski odbor SNS Prokuplje, a verovatno i odbori naprednjaka u svim ostalim sredinama ustali su da brane svog lidera i u saopštenju koje su objavili na svom sajtu sa puno mržnje, prozivaju sve one koji ovih dana mirnim protestima iskazuju svoje nezadovoljstvo.U svom saopštenju navode da smo svedoci da su određene kriminogene grupe iskoristile mirne proteste gradjana, kako bi rušile našu zemlju i ugrožavale živote pojedinaca, pritom ne navodeći da su te kriminogene grupe u direktnoj sprezi sa SNS-om i da svu svoju radikalnost ispoljavaju po direktnom nalogu vrha SNS.
Te kriminogene grupe su navijači-huligani, za koje se pouzdano zna da su pod patronatom SNS-a, odnosno AV. Pored njih, angažovane su I desničarske stranke, Miše Vacića, Noga, “Zavetnici”, “Levijatan” i slični za koje se, takođe zna da su kooperativna opozicija formirana uz podršku SNS-a. Naravno, tu su i pripadnici službi za specijalne namene. Protesti građana su mirni, dostojanstveni a masovni, što je pokazalo njihovo jednogodišnje održavanje šetnjom, pod nazivom“1 od 5 miliona” . Na sadašnjim protestima napadaju se lideri prave opozicije, novinari nezavisnih medija, mirni građani, što ukazuje da iza njih stoji AV I SNS.
Zato je bezobrazno i bahato optuživati građane da su neodgovorni, nasilni, a očigledno je da vlast stoji iza svih tih vandalizama, kako bi isprovocirali policiju da upotrebi prekomernu silu, što je dokazivo na snimcima građana. Zato je uzalud da se deklarativno izjašnjavate da ste vi pristojna Srbija, kad se ta činjenica pobija ne samo ovim vandalizmom kriminogenih grupa u sprezi sa vlašću, već i po nasilju koje vršite forsirajući rijaliti programe, koji promovišu obrazac ponašanja poželjan, prema vašim kriteriijumima. Prostakluk i primitivizam u medijima pod kontrolom vlasti (što se vidi iz dela Vučićevića, Marića, Mitrovića, Sarape…). Govor mržnje i ubijanje demokratije u Skupštini RS, čak do ugrožavanja života i zdravlja građana zarad vaših interesa (od najsmešnijeg virusa, preko vanrednog stanja do izbora). Afere: Savamala, Krušik, Jovanjica, Jutka, paljenje kuće novinara, Jovanovića, ubistvo Stanike Gligorijević, pad helikoptera, indicije o umešanosti pripadnika Srpske liste u ubistvo Olivera Ivanovića…sprega kriminala i politike na svakom koraku, u javnim preduzećima, javnim ustanovama, državnim organima… povratak u devedeste sa istim akterima.
Urušili ste društvo u moralnom, ekonomskom, pravnom, političkom, zdravstvenom i svakom drugom smislu, uzurpirali državu, sahranili parlamenrtarnu demokratiju a sada bi da preuzmete i ulicu. Zbog svega toga I još mnogo čega što treba pobrojati, spisak je dug, daleko ste vi od pristojnosti.

Član Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde iz Prokuplja Sonja Koprivica

S.M.
Izvor: Direktno

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести