PočetnaVestiProkuplje: ,,Gde ja stadoh ti produži" - od koga se krije Darko...

Prokuplje: ,,Gde ja stadoh ti produži” – od koga se krije Darko Laketić ?!

U trenutku kada se Srbija i Toplica suočavaju sa sve većom ekonomskom krizom, situacija sa korona virusom pogoršava, poljoprivrednim proizvodjačima proizvodi otkupljuju po ceni nižoj od proizvodne, nadležne institucije i ustanove ne vode brigu o starima i bolesnima već humanitarne organizacije koliko su u mogućnosti, dok te iste državne ustanove vrše opstrukciju tih istih humanitarnih organizacija, kriminal i korupcija cvetaju na svakom koraku, od strane Kriznog štaba Vlade predstavlja lažirana slika o broju obolelih i umrlih od virusa korona, protiv koga su nekoliko stotina lekara već digli glas, vlast u Sribiji i njeni predstavnici pokušavaju da nam predstave kako živimo u ,,zlatnom dobu“.

 

Protagonista ovakve politike vlasti Srpske napredne stranke u Toplici je upravo narodni poslanik, koordinator SNS-a za toplički okrug, predsednik gradskog odbora SNS-a u Prokuplju, Darko Laketić, poreklom sa Kosova i Metohije. On je i predsednik odbora Skuštine Srbije za ispitivanje posledica nato bombardovanja po zdravlje i život ljudi. Poseduje kako smo saznali više stanova u Beogradu koji se ne vode svi na njegovo ime. Godinama je podizao putne troškove kao poslanik, kao da svakoga dana putuje iz Prokuplja u Beograd, a za to vreme je živio u Beogradu sa svojom suprugom, o čemu su Južne Vesti ranije izveštavale. Do dan danas Darko Laketić se nije odredio o ugovoru sa ponudjačem za radove na rekonstrukciji i adaprtaciji opšte bolnice ,,Dr. Aleksa Savić“, a cena tog ugovora je bila za 800 hiljada evra veća od cene koju je ponudio drugi ponudjač, a o čemu je Toplički centar za demokratiju i ljudska prava izneo detaljne podatke.
Takodje ovaj ,,div junak i srpski patriota“ nije se izjasnio kako odjednom kad je SNS došao na vlast 2012.godine , a on postao direktor Apotekarske ustanove Prokuplje, Apotekarska ustanova Prokuplje počinje da beleži nagli pad u prometu lekova, a apoteke u posedu Laketića na severu Kosova nagli rast.

Darko Laketić bi trebalo da odgovori na pitanje gde se ,,krije“ od Topličana od kako je počelo širenje virusa korona ?! Da li se nalazi u Beogradu na savetovanju kod bivšeg državnog sekretara u ministarstvu životne sredine, Vladimira Jovanovića, a za vreme čije vlasti u Prokuplju se vezuju brojne afere malverzacije?

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести