PočetnaVestiVulin vređao Mariniku Tepić, pa priznao da je bila u pravu

Vulin vređao Mariniku Tepić, pa priznao da je bila u pravu

Ministar policije Aleksandar Vulin na način neprimeren jednom ministru nazvao je potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić nesrećnicom pa onda posle samo 11 sati smenio Dragana Pešića, načelnika saobraćajne policije Policijske uprave u Nišu. Uvrede su usledile nakon što je Tepić s pravom pitala zašto je ministar Vulin hitno posetio Niš, nakon što je bahati vozač usmrtio dečaka i muškarca na pešačkom prelazu.

FOTO: MUPFOTO: MUP

Očigledno da su sumnje Marinike Tepić bile opravdane, i da niška policija nije na vreme reagovala da spreči divljenja Nemanje Stamenovića, na čiju bahatu vožnju su građani Niša upozoravali, a koji je na pešačkom prelazu “audijem” usmrtio dve osobe. Ulica u kojoj se desila nesreća poznata je po divljanju vozača, a niška saobraćajna policija, prema navodima građana, nije preuzela ništa kako bi sprečili da do ovakve nesreće dođe.

– Taj sa “audijem” je prolazio već tri puta napred-nazad velikom brzinom pre nego što se desila nesreća. Iživljavao se sve dok nije izazvao udes. Više puta smo prijavljivali brzu vožnju ovim bulevarom koji nekima dođe kao trkačka staza – rekao je jedan od stanara ove ulice.

Tepić: Šta je Vulin radio u niškoj policiji?

Ministar policije je odmah posle nesreće otišao za Niš, a kada ga je Tepić upitala šta je tamo radio, Vulin ju je na najprostačkiji način izvređao:

–  Da li ministru treba opravdanje da bi obišao policiju u Nišu? To je priča one nesrećnice Marinike Tepić. Da vas neko optuži da prikrivate nesreću, a policija je odmah uhapsila bahatog vozača… Mi živimo u takvom sistemu vrednosti, naš javni prostor je toliko zagađen, to je sve odvratno – rekao je Vulin u emsiji “Hit tvit”.

 Da li su za ministra Vulina nesrećnici i svi oni građani Niša koju protestvovali i pozivali na odgovornost nadležne u Nišu zbog čijeg (ne)rada su izgubljena dva života? 

Ministar Vulin je na kraju poslušao “nesrećnu” Mariniku Tepić i samo posle 11 sati od vređanja iste, smenio načelnika saobraćajne policije Policijske uprave u Nišu. Iako ju je na najgori način uvredio, ministar je smenom niškog načelnika ipak prećutno priznao da je Marinika bila u pravu. U pravu su bile i hiljade građana koju su izašli na ulice Niša da traže pravdu, ali i oni građani koju su više puta upozoravali na bahate vožnje spornom ulicom.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
33FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести