PočetnaVestiSkandal: Krizni štab i premijerka uhavćeni u laži - novinaru N1 zabranili...

Skandal: Krizni štab i premijerka uhavćeni u laži – novinaru N1 zabranili da priča

Nakon što je Francuska agencija Frans Press, objavila da je Ljubiša Đurić preminuo od Kovida-19, jer u Zemunskoj bolnici nije bilo respiratora, na današnjoj sednici kriznog štaba se javnosti obratila i premijerka Srbije, Ana Brnabić, koja je sve negirala i opovrgla, a celu vest nazvala gnusnom laži.

Posle govora premijerke Ane Brnabić, novinar N1 joj je uputio pitanje: na osnovu čega ona tvrdi da je vest lažna, kada je i sin preminulog Ljubiše Đurića, pokazao lekarski izveštaj u kome jasno stoji napisano, da je pacijent preminuo, jer u tom trenutku nije bilo slobodnih respiratora u Zemunskoj bolnici. Novinar, je čak rekao, da taj izveštaj ima kod sebe i pokazao ga je premijerki Srbije i svima prisutnima na konferenciji.

Pošto je premijerka Srbije Ana Brnabić, samo gledala i nije izgovarala ni reč, umešao se ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji je krenuo da vređa novinara i da mu postavlja nekakva pitanja, kao što su: zbog čega ste toliko nervozni, da li nervoza utiče na lepotu.

Kada je novinar pokušao da ponovo zamoli, za odgovor i ministar Lončar i predsedavajući sednicom, su ga prekinuli i nisu mu dozvolili da govori i da postavlja pitanja.Direktor kliničkog centra Zemun je u pokušaju da odgovori na pitanje novinara, govorio neke besmislice, a kada ga je novinar ponovo upitao, zbog čega onda u izveštaju stoji, da je pacijent preminuo usled nedostatka slobodnih respiratora, on je krenu da zamuckuje i da i dalje priča nekakve besmislice, a nije mogao da kaže zbog čega je u izveštaju napisano, da je pacijent preminuo zbog nedostatka respiratora.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести