PočetnaVestiBlace: Ministar prosvete, Branko Ružić, razrešuje Mariju Ćurčić (SNS), sa mesta direktorke...

Blace: Ministar prosvete, Branko Ružić, razrešuje Mariju Ćurčić (SNS), sa mesta direktorke Osnovne škole Stojan Novaković

Kako Otvorenosr.rs saznaje Marija Ćurčić imenovana je u utorak 27.10.2020 godine od strane tada još uvek resornog ministra, Mladena Šarčevića, za direktorku Osnovne škole Stojan Novaković u Blacu. Međutim kako su nam rekli iz redova SPS-a u Blacu očekuje se njeno brzo razrešenje sa tog mesta usled izbora Branka Ružića, potpredsednika ove stranke na mesto ministra prosvete, a zbog kako navode brojnih neregularnosti i nezaknotosti u radu od kako je postavljena prvobitno za V.D. direktorku ove ustanove, što zaposleni u ovoj ustanovi zdušno iščekuju. 

Fotografija: Google

Zaposleni u ovoj ustanovi zbog kako navode brojnih neregularnosti i nezakonitih premetačina zaposlenih sa jednog na drugo radno mesto mimo sistematizacije, suspenzija i dr. tužili su ustanovu na čijem čelu se nalazi, pomenuta SNS direktorka, Marija Ćurčić, a o čijem delovanju je ranije izveštavao kako naš portal tako i Direktno.rs.

Između ostalih bez posla u ovoj ustanovi posle dolaska Marije Ćurčić na njeno čelo ostao je i šef odborničke grupe SPS-a u Skupštini opštini Blace, Zoran Jozić.

Jedan od članova glavnog odbora SPS-a sa juga Srbije koji nije želeo da javno istupa nam je rekao da Ružić mora da zaštiti svoje ljude, a da za to sada i ima mogućnosti makar u ministarstvu prosvete, a tu spada svakako i pomenuta osnovna škola u Blacu.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

1 KOMENTAR

Comments are closed.

Сличне вести