PočetnaVestiSNS-ovka "ISTAKNULA" - Kad god možeš ti Vučića pomeni

SNS-ovka “ISTAKNULA” – Kad god možeš ti Vučića pomeni

U Vučićevoj Srbiji smo za nepunih devet godina mogli svega i svačega da se naslušamo, ali se čini da nikad više “bisera” nismo čuli nakon lažnih junskih izbora, kada su po diktatu njihovog šefa poslanici u Narodnoj skupštini, ali i van nje sipali hvalospeve na račun Aleksandra Vučića. Što više puta pomenu lidera SNS i u slobodno vreme predsednika Srbije to je značilo bolje pozicioniranje u vladajućoj stranci.

Naslušali smo se u Skupštini Srbije lupetanja Luke Kebare, Janka Langure, Srbislava Filipovića, Vladimira Orlića, Aleksandra Martinovića, Marka Atlagića, Aleksandra Markovića, Lava Pajkića i drugih jurišnika, koji su uglavnom pljuvali po lideru SSP Draganu Đilasu, nakon čega bi usledio radosni usklik: “Živeo, Aleksandar Vučić”, koji je, čini se, do savršenstva doveo Luka Kebara.

Međutim, da je situacija kao u Narodnoj skupštini slična i u drugim slojevima društva i strukturama, pokazala je Bojana Radaković (33 godine), nova gradska sekretarka za urbanizam. Ona je, poput prethodno pomenutih poslanika, morala da oda priznanje Aleksandru Vučiću.

A kako drugačije?

– Ja moram istaknuti da su naši polaznici najzadovoljniji predavanjem koje je održao predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić – navela je Radaković, koja je tako postala samo jedan jastreb više u jatu SNS, koji po direktivi sipa hvalospeve na račun predsednika Srbije.

E, Srbijo…

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
33FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести