Početna Vesti SNS-ovka "ISTAKNULA" - Kad god možeš ti Vučića pomeni

SNS-ovka “ISTAKNULA” – Kad god možeš ti Vučića pomeni

U Vučićevoj Srbiji smo za nepunih devet godina mogli svega i svačega da se naslušamo, ali se čini da nikad više “bisera” nismo čuli nakon lažnih junskih izbora, kada su po diktatu njihovog šefa poslanici u Narodnoj skupštini, ali i van nje sipali hvalospeve na račun Aleksandra Vučića. Što više puta pomenu lidera SNS i u slobodno vreme predsednika Srbije to je značilo bolje pozicioniranje u vladajućoj stranci.

Naslušali smo se u Skupštini Srbije lupetanja Luke Kebare, Janka Langure, Srbislava Filipovića, Vladimira Orlića, Aleksandra Martinovića, Marka Atlagića, Aleksandra Markovića, Lava Pajkića i drugih jurišnika, koji su uglavnom pljuvali po lideru SSP Draganu Đilasu, nakon čega bi usledio radosni usklik: “Živeo, Aleksandar Vučić”, koji je, čini se, do savršenstva doveo Luka Kebara.

Međutim, da je situacija kao u Narodnoj skupštini slična i u drugim slojevima društva i strukturama, pokazala je Bojana Radaković (33 godine), nova gradska sekretarka za urbanizam. Ona je, poput prethodno pomenutih poslanika, morala da oda priznanje Aleksandru Vučiću.

A kako drugačije?

– Ja moram istaknuti da su naši polaznici najzadovoljniji predavanjem koje je održao predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić – navela je Radaković, koja je tako postala samo jedan jastreb više u jatu SNS, koji po direktivi sipa hvalospeve na račun predsednika Srbije.

E, Srbijo…

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,052FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
24FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

“Vučić hteo da pokloni, ali platićemo”

“Počinje masovna vakcinacija građana”

Komentari

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Сличне вести