PočetnaVestiPolitikaU Skupštini opet o Đilasu i o ubistvu Vučića, i to uz...

U Skupštini opet o Đilasu i o ubistvu Vučića, i to uz aplauz predsedavajućeg

Narodni poslanik Milan Savić sa liste “Aleksandar Vučić za našu decu” ponovio je u Skupštini niz optužbi na račun lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

U raspravi o pratećim zakonima na budžet Srbije za 2021. godinu Savić je govorio o velikim ulaganjima koja se planiraju na Kosovu i Metohiji uz poređenje da je bivši režim pokrajinu koristio za sticanje ličnog bogatstva.

On je pitao Đilasa i njegove partnere, ali kako je dodao “ne partnere iz Prištine sa kojima ima zajednički interes da svrgne Vučića i ubije njega i njegovu porodicu, “nego partnere iz srpskih sredina koliko su izgradili bolnica i kako su pomogli građanima.

Poslanik je pokazivao fotografije na kojima se, kako kaže vidi kako sada Aleksandar Vučić brine o Srbima na Kosovu, kojima su ulovi života sada mnogo bolji.

Predsedavajući Vladimir Orlić čestitao je Saviću “na izvanrednom izlaganju” i rekao da se pridružuje aplauzu.

Stefanović: Doći će ovaj nahuškani čopor i po njih

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović reagovao je na izlaganje poslanika SNS-a u Skupštini Srbije o lideru SSP-a Draganu Đilasu i ocenio da je “sve otišlo predaleko”.

“Ako ljudi misle da je to opet Đilas i da nema veze sa njima, varaju se gorko. Doći će ovaj nahuškani čopor i po njih”, napisao je Stefanović na tviter nalogu.

“Više se ne igraju vatrom, sad pale čitav svet da bi ostali na vlasti. Podrška Draganu”, dodao je Stefanović.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести