Početna Vesti Video: Zbog snimanja korona žurke posle 21h napadnut opozicionar iz Jagodine, Saša...

Video: Zbog snimanja korona žurke posle 21h napadnut opozicionar iz Jagodine, Saša Živković Rika

Kako Otvorenosr.rs saznaje funcioneri SNS-a u Jagodini fizički su napali ratnog vojnog veterana, istaknutog opozicionog prvaka u Jagodini, Sašu Živkovića Riku, zato što ih je snimao kako sede u kafani posle 21h, odnosno tačno u 22h iako je usled epidemije KOVIDA 19 radno vreme ugostiteljskih objekata ograničeno do 21h.

Fotografija: Saša Živković Rika – Privatna arhiva

Kao savestan građanin Saša poštuje preporuke Kriznog štaba i državnih organa pa je videvši ,,pijane” funcionere u kafani u 22h, to i snimio. Bahati funkcineri SNS-a su izašli iz lokala i fizički napali Sašu i njegovu koleginicu nanevši im pritom teške povrede.

Jedan od napadača je direktor Gerentološkog centra u Jagodini, visoki funcioner SNS-a, Miloš Stojković. Stojkoviću je kako saznajemo u policiji od strane inspektorke pre uzimanja iskaza objšnjavanjano na koji načjn da da izjavu koja bi išla u pravcu da je Saša Živković Rika napao grupu sačinjenu od SNS funcionera što je u korelaciji sa istinom. Pritom mu je alko test njemu i ostalim učesnicima fizičkog napada rađen 3h posle incidenta kako se ne bi utvrdio realan stepen alkoholisanosti.

U Jagodini su na vlasti Srpska napredna stranka i Jedinstvena Srbija. Opšte je poznato da godinama unazad kriminala u ovom mestu nesmetano cveta, građani bivaju sve siromašniji dok je klika na vlasti sve bogatija i bogatija.

Fotografija: Privatna arhiva 

Saša Živković Rika pokretač je predhodnih protesta u Jagodini, istaknutu opozicionar i borac za prava ratnih vojnih veterana i učesnika rata 90′ godina.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,047FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
24FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Komentari

1 KOMENTAR

Comments are closed.

Сличне вести