PočetnaVestiVučićev RIJALITI:Dao instrukcije pa napao SNS

Vučićev RIJALITI:Dao instrukcije pa napao SNS

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić večeras se na svom profilu na Tviteru izvinio doktoru Predragu Konu i Kriznom štabu zbog napada na njih koji dolaze iz Srpske napredne stranke. Jedan od redovnih kritičara Kriznog štaba Vladimir Đukanović i večeras je u emisiji “Hit tvit” negativno govorio o lekarima, što je naišlo na Vučićev “bes”.

– Izvinjavam se dr Кonu i Кriznom štabu zbog napada koji dolaze i iz stranke koju vodim. Izvinjavam im se, jer to ničim nisu zaslužili. Nažalost, u Srbiji se najmanje ceni odgovornost, a da pobedimo politikanstvo i neozbiljnost, biće nam potrebno još mnogo vremena – napisao je predsednik Vučić na svom profilu na Tviteru.

Podsetimo, Aleksandar Vučić, urednik “Hit tvita”, izabrao je goste, dao instrukcije o tome šta da pričaju i kako da se ponašaju da bi sve izgledalo “verodostojno i nenaručeno”, da bi potom napao članove SNS-a.

Poslanik SNS Vladimir Đukanović žestoki je kritičar Kriznog štaba. Redovno objavljuje statuse na društvenim mrežama, a neke od njih čak mora i da briše.

U jednoj od novijih objava, Đukanović je pitao Krizni štab “da li ćemo smeti da dišemo ili će i to da nam zabrane”.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
33FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

1 KOMENTAR

  1. Нисам знала за кога пре да навијам.Да ли за Ђуку који позива на разговор и критикује Кона ,дали за Вучића који је Ђуки натрљао нос или за Чанка који је морао малко да се удвара , али је успео неколико пута да их откине.Све се боље види колико је СНС политичка рушевина.

Comments are closed.

Сличне вести