PočetnaVestiFOTO Za Tijanu Ajfon nema zatvoreno, na Kopu žurka do jutra

FOTO Za Tijanu Ajfon nema zatvoreno, na Kopu žurka do jutra

Za razliku od Beograda i drugih gradova u Srbiji, gde su ugostiteljski objekti – restorani, kafići i klubovi, zatvoreni posle 17 časova, a vikendom uopšte ne rade, na Kopaoniku se slavi punom parom.

To dokazuju i nedavni Instagram storiji koji je objavljivala starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, protiv koje je nedavno podignuta i optužnica za međunarodno podvođenje i prostituciju.

Naime, ona je tokom proteklih dana objavljivala snimke i fotografije iz jednog lokala na Kopaoniku, pokazujući svojim pratiocima kako partija i kako se provodi.

Na jednom od storija, Ajfon je objavila i vreme nastanka storija, koje pokazuje da je u lokalu bila oko petnestak minuta posle ponoći.

 

Trenutno je na snazi zabrana rada vikendom svega osim apoteka, pumpi i prehrambenih prodavnica, a kazne za kršenje mera idu i do 300.000 dinara.

Dr Kon je rekao da bi, po propisu, mere trebalo da traju da 15. decembra, ali da će taj rok najverovatnije biti pomeren.

“Do 15. je određen rok, iskreno, malo je verovatno da će dati tako dobre rezultate da neće morati dalje da se primenjuje. Lično, baš lično, mislim da bi trebalo da budu oštrije”, rekao je epidemiolog.

Kao dodatna mera, koja bi mogla da bude uvedena tokom praznika, pominje se obavezan PCR test pri ulasku u Srbiju.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
33FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести