PočetnaVestiKoprivica SSP: Odgovor naroda na vladavinu NAZADNJAKA

Koprivica SSP: Odgovor naroda na vladavinu NAZADNJAKA

Sinoćne demonstracije ispred Skupštine RS pokazale su da narod ne može i neće da trpi torturu jednog autokrate, jednog lažljivca, plačljivca, primitivca, radikala presvučenog u evropejca, politikanta nedostojnog funkcioje koju vrši.
U jeku epidemije da bi se održao tzv. izbori , bolje reći izborni cirkus u režiji AV i njegovih poltrona, dozvoljeno je održavanje fudbalskih utakmica, teniskih turnira, koncerata, političkih skupova, uz stalni naglasak “struke” da virusa nema, da smo bezbedni, da je vlast pobedila virus, a svo to žrtvovaje zdravlja I života gradjana radi održavanja farse od izbora.
Izbori su ogolili manipulaciju vlasti kroz propagandu režimskih medija, jer sloboda medija ne postoji; kroz prinudu I ucenu zaposlenih u državnoj upravi a I u privatnom sektoru; otkrivena je velika izborna kradja, kupovinom glasova, nepravilostima na samim biračkim mestimna, falsifikovanjem zapisnika I izveštaja, štimovanjem broja izašlih kako bi pokazali da bojkt nije uspeo.
U svemu tome prednjače naprednjaci iz Topličkog okruga, pravljeje spiskova sigurnih glasova, kapilarnih glasova, pozivanje I kontrola ko je izašao na biračko mesto, slikanje glasačkog listića I potvrda od strane “naprednjaka od povrenja” koji mora da bude ispred biračkog mesta ceo dan I zaokružuje one koji su izašli I glasali sa pomenutih spiskova.
Mali Vučić na nivou okruga imitira“velikog” pa da bi svoju cenu uvećao, izborna kradja mora da bude jedna od većih u Srbiji, mora da se kradjom, prevarom, manipulacijom, prinudom, ucenom, pokaže poltronstvo, metidama koje koristi AV jer se on samo time I bavi, neznajući šta je pravi državički posao.
Vladavina NAZADNJAKA dovela je do pravne, političke, ekonomske, zdravstvene…krize, do toga da organizovana mafiija u licu njihove nazadne organizacije (SNS) je uzurpirala državu I zarobila sopstveni narod I narod se u takvim sveopštim krizama budi, javlja se, daje na zanje da postoji i postojaće.
VLAST SE MENJA A NAROD OPSTAJE, ŽIVELA SRBIJA, DO POBEDE!

Sonja Čupić Koprivica – Stranka slobode i pravde

 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести