PočetnaVesti6.OKTOBRA ŠTRAJK boraca ispred predsedništva - radnici PKB-a se pridružuju

6.OKTOBRA ŠTRAJK boraca ispred predsedništva – radnici PKB-a se pridružuju

Ratni vojni veterani 6.oktobra kreću u štrajk ispred predsedništva Srbije.U isto vreme i na istom mestu počinje i štraj radnika PKB-a. Ratni vojni veterani i ministarstvo odbrane oštećeni su za 200 miliona evra na kontu diskriminacije – neisplaćenih dobijenih presuda pozivanjem na zastarelost istih dok su advokati napltili enormne sudske troškove.

Fotografija: Privatna arhiva

Radnici PKB-a i imovina ovog kombinata opljačkana je od istih tih ljudi ( DRŽAVNOG VRHA). Zbog ovakvih pljački i svih ostalih problema pozivamo na ujedinjenje svih nezadovoljnih i objedinjenje svih protesta. Jedino svi zajedno možemo da promenimo sve što je trulo u Srbiji.Vreme je – poručio je predsednik Gvozdenog puka Srbije, Dejan Milošević.

,

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

2 KOMENTARA

  1. ovaj čovek je genije…toliko je zeljan vlasti da je to na granicama patologije…15 godina laže učesnike rata o nekakvim dnevnicama koje su on i stotinaka dzabalebaroša izboksovali od Koštuničine vlade…valjali seu se po ulicama u Beogradu i kukali ‚‚gladni smo gladni smo‚‚ bez i trunke ponosa i dostojanstva…zaslepljen je toliko svojim ‚‚zaslugama‚‚ da ne vidi da iza sebe nema nikoga sem desetak neradnika iz Kursumlije koji nisu ni bolji ni gori od njega…ruku na srce u prilog mu ide i lenjost kursumlijskog rukovodstva da uoči ako ne ništa drugo destine socijalno ugroženih slučajeva i pruži im kakvu takvu pomoć…mislim da bi djilas debelo trebao da povede računa koga i kako forsira na lokalnom nivou jer ove ljude jednostavno neće niko…

  2. kakve dnevnice…ne budalite…pa yar vas nije sramota da tako brukate sopstvenu državu…uostalom šta hoćete…pa bas taj Kuna je prvi bio za Miloševića i radikale…njihovi su ih vodili u rat uz napomenu da sem Košara ja ne znam da je bilo gde vodjena bilo kakva bitka…gde su to učestvovali ..?..pa pogledajte im face…pola njih ne zna ni šta je automatska puška..i dalje…pa civila je poginulo mnogo više nego rezervista…šta su radili kog djavola…leškarili po šumama dok je NATO uništavao državu…i zamisli…hoće dnevnice….

Comments are closed.

Сличне вести