PočetnaVestiAfera ,,DROBLJENI ASFALT" mač nad glavom SNS-a u Toplici

Afera ,,DROBLJENI ASFALT” mač nad glavom SNS-a u Toplici

U Blacu je danas opštinsko veće smenilo dosadašnju načelnicu opštinske uprave Julijanu Jovanović. Pravi razlog smene ranije smo najavili, a to je nepristajanje da potpiše transfer sredstava za pozicija urbanizam i izgradnja, a koja treba da legnu na račun firme, Metal-Plast Blace, odbornika SNS-a u skupštini opštini Blace, Dragana Pavlovića.

Fotografija: Privatna arhiva

Postvalja se pitanje da li je ova smena mogla proći bez pokroviteljstva, predsednika okružnog odbora SNS-a u Toplici, Darka Laketića?!

Poznavaoc političkih prilika u Toplici nam navodi da nije. Ceo posao sa ,,DROBLJENIM ASFALTOM” u kome je opština Blace, oštećena za preko 4km asfalta donacije nije mogao da prođe bez pokroviteljstva Darka Laketića. Vagarske potvrde su izdate na benzinskoj pumpi Aki Lovac Petrol čiji je vlasnik iz Prokuplja i komšija, Darka Laketića to vam dovoljno govori.

Kontrlor  na poslu ispred JKP Blace, bio je Vučićev sadšnji favorit na mesto predsednika opštine Blace, Ivan Burgić.

Ranije smo objavili vagarske potvrde izdate od strane Aki Lovac Petrol i podatke iz saobraćajne isprave u vlasništvu preduzeća Metal Plast koji potvrđuju da su izdate vagarske potvrde FINGIRANE.

Fotografija: Privatna arhiva

Fotografija: Privatna arhiva

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

1 KOMENTAR

  1. Dakle vidi se da su vagarske potvrde neistinite, da se radi o falsifikatima a da je cinjenje istih krivicno delo, zatim krivicno delo je navodjenje na overavanje neistinitog sadrzaja na otppremnici i overavanje istih, krivicna dela neosnovano obogacenje na osnovu kradje odnosno fakturisanje usluge koja nije izvrsena. Iz svega se vidi da se radi o organizovanoj grupi u cinjenju krivixnih dela.

    Tezine koje se spominnu kao bruto, kamioni sa takvim tezinama od 45 tona bruto su u prekrsaju po pitanju saobracajnih prekrsaja odnosno pretovara a kazne se krecu od preko 500.000 po jednoj otpremnici ,konkretno otpremnic je dokaz za prekrasaj ako bi se prijavilo saobracajnoj inspekciji.

Comments are closed.

Сличне вести