PočetnaVestiMilan Kitić i ,,SSP" u Prokuplju vuku Prokupčane za nos

Milan Kitić i ,,SSP” u Prokuplju vuku Prokupčane za nos

Ranije smo izveštavali na koji način Srpska napredna stranka razbija opoziciono delovanje na lokalnom nivou bilo da na čelu opozicionih  odbora na lokalu inflitrira svoje ljude, bilo da ljude koji su došli na čelo lokalnih odbora tih opozicionih stranaka priidobije uza sebe novcem, ucenom, privilegijama ili na neki drugi način. To je slučaj sa lokalnim odborom Stranke slobode i pravde u Prokuplju.

Milan Kitić osoba koja se predstavlja kao predstavnik Stranke slobode i pravde u Prokuplju i poziva na neke svoje ,,drugare” u Beogradu građanima da objasni svoje veze sa sadašnjim načelnikom Topličkog okruga, Zlatanom Miljkovićem, a bivšim direktorom Apotekarske ustanove Prokuplje i na koji način je dobio posao za svoju prevozničku firmu Spectra Vision. Takođe SSP u Prokuplju niti jednom svojom izjavom nije direktno napao Darka Laketića, predsednika okružnog odbora Srpske naprdne stranke u Toplici.

Na današnjoj Skupštini stranke slobode i pravde u Beogradu kao delegat iz Prokuplja bio je i Branko Denić, koji se za vreme izbora, koje je opozicija bojkotovala, nalazio u stalnom sastavu gradske izborne komisije u Prokuplju, i za to primao novčanu naknadu.

 

Foto: Članovi stalnog sastava gradske izborne komisije u Prokuplju

Foto: Članovi stalnog sastava gradske izborne komisije u Prokuplju

To je isti onaj Branko Denić od kojeg se Milomir Andrić, predsednik inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde u Prokuplju, ogradio da ga nije SSP predložio u stalni sastav izborne komisije.

Foto: Privatna arhiva

Članove stalnog sastava predložio  je ispred odborničke grupe ,,Svi za Peokuplje” Živojin Andrić, otac predsednika inicijativnog odbora SSP-a u Prokuplju, Milomira Andrića.

U ranijem tekstovima smo naveli da je Milomir Andrić zaposlen u javnom preduzeću Hameum u Prokuplju i da dobar deo svog radnog vremena provodi u kafićima  umesto na poslu što su nam potvrdili zaposleni u ovom preduzeću.

Nastaviće se…

 

 

 

 

 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

2 KOMENTARA

  1. Pa zasto onda ne istrazite i objavite koliko para iz budzeta se daje upravo ovom prevozniku preko sportskih klubova i objavite,milioni i milioni dinara ,pa zna se ko im je sve to omogucio.Setimo se samo sto godina fudbala i dva miliona dinara.Ljudi,Prokuplje postaje grad tajkuna,polako nestajemo.

Comments are closed.

Сличне вести