PočetnaVestiBurgić smenjuje neposlušne?! Na udaru načelnica i direktor JKP Blace

Burgić smenjuje neposlušne?! Na udaru načelnica i direktor JKP Blace

Kako Otvorenosr.rs saznaje aktuelni predsednik opštine Blace, Ivan Burgić, aktivno radi na pripremi smene načelnice opštinske uprave Blace, Julijane Jovanović i direktora JKP Blace, Darka Kuzmanovića. Kao razloge smene naveli bi neadekvatan rad i težnja ka ostvarivanju ličnih interesa kako Julijane Jovanović tako i Darka Kuzmanovića.

Međutim kako Otvorenosr.rs saznaje pravi razlog je kako izveśtaj komisije JKP Blace u vezi afere sa drobljenim asfaltom, a koji je nepovoljan po predsednika opštine, Ivana Burgića, i odbornika SNS-a, Dragana Pavlovića, vlasnika firme Metal Plast, podizvođača na navedenom poslu, tako i nepristajanje načelnice opštinske uprave, Julijane Jovanović, da se pređe preko ovih neregularnosti i JKP prenesu sredstva i isplati Metal Plast za ,,izvedene” radove, a za šta je neophodna upravo i njena saglasnost. Opština Blace je osnivač JKP Blace.

Nastaviće se …

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

1 KOMENTAR

  1. Gospodine predsedniče Opštine Blace,

    Vlast podrazumeva ogromna ovlašćenja, ali i velike obaveze koje se moraju izvršiti za dobrobit svih gradjana. Za svoje saradnike verovatno želite stručne i na poslu proverene kadrove. Takav pristup je sasvim na mestu, pri čemu treba u tome biti i dosledan do kraja. Stručnjaci treba da rade svoj posao nezavisno od toga da li se nekome svidja njihova boja očiju ili karakter slobodoumnih i poštenih ljudi. Na ulici i u poslu svako ostavlja svoj trag. Nekoga pamte po radu i poštenju a neke druge po “snalažljivosti”.
    Ja bih uvek birao radne i poštene. Srećno, sa uverenjem da će te izabrati najbolje kadrove……..

Comments are closed.

Сличне вести