PočetnaVestiDa li SNS u Prokuplju raspada?!

Da li SNS u Prokuplju raspada?!

Za naše čitaoce obradili smo ovo pitanje jer je “nešto mnogo trulo” u prokupačkoj ispostavi SNS -a. Naime, upućeni nam javljaju da šef naprednjaka Darko Laketić, koji se u svom životu najozbiljnije bavi time ko je šta pisao na društvenim mrežama, ne može da podnese činjenicu da se svako malo piše o lokalnim funkcionerima i njihovim aferama.
S druge strane, svima je jasno da su sve njihove “brtljotine” direktno odobrene od strane Darka Laketića, jer kako Prokupčani tvde: njega pitaju i da li smeju u WC. Godinama unazad suočeni smo sa potpunom diktaturom ovog čoveka u Toplici, po uzoru na njegovog velikog šefa Aleksandra Vučića i on se u sve meša i za sve pita. Poltroni, preletači i ulizice se utrkuju ko će mu pre prijaviti svoju špijunažu, a špijunira se sve pa čak i ko je šta lajkovao na mrežama. Teško nam je i da zamislimo da se ljudi time bave, ali tako je.

Priča se da je Darko Laketić nedavno bio u Prokuplju (iako navodno ovde stalno živi i naplaćuje putne troškove ) samo zato da upozori da više mreže ne smeju bruje od gluposti njegovih funkcionera. Mi se pitamo da li sav njihov prljav veš isplivava upravo zato što se odbačeni bivši funkcioneri svete?

Priča se takođe da Miloš Kostić lagano prestiže Laketića po značaju i da ima ambicije da zauzme njegovo mesto. Kako saznajemo Miloš Kostić je i dalje većnik u Prokuplju zahvaljujući svojoj dobroj povezanosti preko svog brata Igora, dobrog prijatelja Ane Brnabić. Novi gradonačelnik vuče na svoju stranu jer je pod uticajem porodice svoje žene. On je kao prvu meru iz budžeta odredio pomoć auto školama a tastu omogućio postavljanje sumnjive trafike bez dozvole. Da li će ljubav prema supruzi prevladati ljubav i oidanost Laketiću?

Neki funkcioneri su spali s konja na magarca kao Maja Aranđelovoć ili aleksandar Simonović, promenjeni su direktori i u ovom mandatu nagrađeni još lošiji.

SPS direktori su zamenjerni SNS-ovim.
Sve ovo utiče na gotovo ratnu atmosferu unutar SNS. Članovi nam anonimno javljaju da ima mnogo klanova, mnogo “ispaljenih”, da im je dosta Laketića i njegovih savetnika i uvlakača.
Ako je sudeći po gradskim pričama, SNS u Prokuplju uskoro može da strai katanac na izurpirani prostor radničkog univerziteta. A kad smo već tu da pomenemo i Ljiljanu Krasić bivšu direktorku koja im je sve to omogućila i sada su je kao poslušnu opet postavili za direktorku muzeja iako sa ovom institucijom ima veze koliko i Laketić sa ortopedijom. Ovim izborom svesno su se zamerili SPSu.

Naš portal ispratiće da li su tačne glasine o ratnoj atmosferi u okviru SNSa, ali i da li je tačno da sukob besni na liniji SNS – SPS. Pratićemo, jer gde ima dima, ima i vatre

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести