PočetnaVestiDača o Vučiću: ,,Kompleksaš koji se iživljava"

Dača o Vučiću: ,,Kompleksaš koji se iživljava”

“Opet je AVlijaner pustio srce na domaćoj konferenciji za novinare. Ne ponašao se tako kad su bilo koji stranci prisutni. Klasičan siledžija bez hrabrosti, koji se iživljava na daleko slabijem od sebe”, poručio je Aleksandru Vučiću naš proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović.

Aleksandar Vučić je ponovo, po ko zna koji put, pokazao da ne dozvoljava bilo kome da istupi u prvi plan kada je on prisutan, pa umesto toga samo potvrđuje diktaturu na delu. Tako je bilo prošle nedelje, kada je zabranio novinarima da postave pitanja Ani Brnabić i Nebojši Stefanoviću, a isto je bilo i danas, kada su mediji pokušali nešto da pitaju i Zlatibora Lončara.

Kažemo, pokušali su, jer je nakon pitanja Vučić uskočio u prvi plan i poželeo da odgovori umesto Lončara, iako on nije ministar zdravlja.

Aleksandar Vučić FOTO: PrintscreenAleksandar Vučić FOTO: Printscreen

To je bio samo jedan primer osionog ponašanja Vučića na današnjoj konferenciji za medije, posle čega je oštro reagovao naš proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović na Tviteru, te je imao jasnu poruku za predsednika SNS i u slobodno vreme predsednika Srbije.


Ikodinović Vučiću: Možeš koliko hoćeš, ali ne možeš dokle hoćeš

– Opet je AVlijaner pustio srce na domaćoj KZN. Ne ponaša se tako kad su bilo koji stranci prisutni. Klasičan siledžija bez hrabrosti, koji se izživljava na daleko slabijem od sebe. Koji su to kompleksi? O čemu se tu radi? – pitao se Ikodinović na Tviteru.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести