PočetnaVestiDejan Kuna Milošević: U Kuršumliji zatvorene tri škole na administrativnoj liniji sa...

Dejan Kuna Milošević: U Kuršumliji zatvorene tri škole na administrativnoj liniji sa Kosovom – Srbija i Kuršumlija umiru pod ovom vlašću

Povodom zatvaranja tri škole u Kuršumliji na administrativnoj liniji sa Kosovom i Metohijom kontoktirali smo Dejana Miloševića Kunu, istaknutog opozicionara iz Kuršumlije, predsednika udruženja Gvozdenog puka Srbije koji je za Otvorenosr.rs rekao:

,,Ove godine u Kuršumlijskoj opštini zatvorene su škole u Merdaru, Prolom banji i Dobrom Dolu. Sve te škole su teritorijalno u blizini Kosova i Metohije ( na administrativno liniji razdvajanja).

Ko nas to uništava raseljava i prazni teritoriju?! Svi treba da znaju da je opština Kuršumlija jedina etnički čista opština u Srbiji, gde isključivo žive samo Srbi i ako se međi sa Kosovom i Metohijom l u dužini od 105 km. Napredna vlast je iselila Srbe sa Kosova, izgleda da je KURŠUMLIJA sledeća po redu. Šta znači Izborni slogan ZA NAŚU DECU? Kada u ovim krajevima nema dece, ili ih je nekoliko, a država ne vodi računa o ovom problemu. Ovoj vlasti kako na državnom, tako na lokalnom nivou bitna je samo vlast, moć, lično bogaćenje i lični kapital. Srbija i Kuršumlija umiru pod ovom vlašću!”

Dejan Milošević Kuna

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести