PočetnaVestiJOZIĆ (SPS): A.Vučiću ova zemlja pripada i meni malo, ja sam krvario...

JOZIĆ (SPS): A.Vučiću ova zemlja pripada i meni malo, ja sam krvario za nju dok ste se vi bahatili i bogatili

Povodom jučerašnjeg privodjenja dok se nalazio u Osnovnoj školi ,,Stojan Novaković” u Blacu, a po prijavi direktorke ove škole, Marije Ćurčić, učitelj zaposlen u ovoj školi, Zoran Jozić, koji je i predsednik odborničke grupe SPS-a u Blacu za Otvorenosr.rs je rekao:

,,Ovo je presedan u istoriji obrazovanja i zemlje Srbije! Prijaviti policiji zaposlenog nastavnika samo zato što je došao u svoju radnu organizaciju u kojoj radi od 1993.bez ijednog razloga, samo zato što je direktorka samoživa osoba, bez trunke poštovanja prema zaposlenima, roditeljima i učenicima…

Foto: Privatna arhiva

Osoba bez ijednog ljudskog kvaliteta, bez morala i kvalitetnog znanja. Poznata je kao direkorka kulturnog centra u Blacu koja je svakodnevno ponižavala i omalovažavala zaposlene, na čiji rad je pisano niz pritužbi…

Fotografija: Marija Ćurčić, direktorka osnovne škole u Blacu – Google

Kuda ide zemlja Srbija kada su svuda na važnim mestima Vučićevi podanici koji samo umeju da urušavaju sve pozitivne vrednosti lečeći lične komplekse?

Aleksandre Vučiću ova zemlja pripada i meni malo, ja sam krvario za nju dok ste se vi bahatili i bogatili, a ne samo tebi i tvojim nesposobnim, poslušnicima čiji je jedini kvalitet u tome sto imaju podršku vrha stranke!”

Fotografija: Privatna arhiva

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести