PočetnaVestiKušumlija: Nadležni ne reaguju na nelegalnu gradnju na državnom zemljištu - "Vrana...

Kušumlija: Nadležni ne reaguju na nelegalnu gradnju na državnom zemljištu – “Vrana vrani oči ne vadi”

I pored pisanja lokalnog portala Kuršumlija bez cenzure o nelegalnoj gradnji na državnom zemljištu nadležni državni organi i dalje ništa ne preduzimaju.

Kuršumlija bez cenzure:

KAKO NAM NESTAJE DEO PO DEO GRADA, SVE PLANSKI I ORGANIZOVANO. Evo kako to izgleda u naselju Rasadnik! Ovo se radi godinama pa molimo da pažljivo pročitate i svakako ukažete na neke činjenice koje nama nisu dostupne a koje bi osvetlale ovaj ,,posao“.

NEKI NE MOGU DA GRADE NA SVOM, ČAK IM ISTI DAN IM RUŠE I IZDAJU GRAĐEVINSKU DOZVOLU. DOK NEKI MISLE DA ZA NJIH NE POSTOJI ZAKON, SAMO MOĆ TAJKUNA.

Kuršumlisko naselje Rasadnik, desna strana ulice Topličke. Nakon završenog posla Planinke sa ZZ Merćez prešlo se na ZZ Budućnost. Čije su zgrade Planinke, Lovića, ZZ Budućnost u ovoj mućki nejasno je. Izgleda da u katastru stoji da su objekat 2 i 6 vlasništvo Planinke a zemljiste Opstina Kuršumlija i Republika Srbija.

Da Vas podsetimo predsednik opštine Radoljuub Vidić je 3 zgrade ZZ Budućnost izdao sam sebi tj svojoj firmi sve ,,legalno i po zakonu“. zgrade ZZ Budućnost i to po neverovatnih 40 din po m2. U katastru se vode na Planinku!!!

1. Zašto predsednik opštine sam sebi izdaje svoje lokale?

Da ne pametujemo iznećemo par konstatacija sa prilozima i pitaćemo one pametne i stručne da nam daju odgovore na neka pitanja kad već od nas uzimaju pare. Možda je sve ovo. Ovde je nekada bila stočna pijaca i izmeštena je na vrh naselja Pantići pa da pitamo, odgovore očekujemo u lokalnim medijima a ako ih pošalju nama objavićemo:

1. Koja firma je uzela pare da to napravi i koliko?
2. Zašto nam to sada ne radi već je pijačnim danom stočna pijaca zaključana i zarasla u korov?

Jedan objekat broj 2 u Rasadniku je nedavno srušen a jedan broj 6 je nadograđen nadstrešicom pa zatim su spušteni i zidovi.Čije je to Lovićevo, njegovog kuma, Planinkino i ima li građevinske dozvola za isto? Na opštinskom sajtu piše da nema.Neko stanuje preko puta i svakidan prolazi a ne vidi sve ovo? Evo sad će da vidi. Zahtevamo hitno upućivanje građevinske inspekcije i postupanje po zakonu. Ili da počnemo svi da gradimo nešto na parcelama pored. Evo kako to izgleda na terenu.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести