PočetnaVestiMandić - "Zahvalan sam gospodinu Gašiću na lepim rečima i ukazanoj pažnji"

Mandić – “Zahvalan sam gospodinu Gašiću na lepim rečima i ukazanoj pažnji”

Zahvalan gospodinu Gašiću, direktoru BIA na ovako lepim rečima i ukazanoj pažnji. Nikako da se odluči zajedno sa svojim služavkama da li sam “krao pare od grada i lopovisao” ili nemam pa “uzimam cigare od oca”, da li sam bio na vlasti ili nisam, da li sam “samozvani lider opozicije” ili “semenkar”. Mnogo kontradiktornosti u unutrašnjem monologu direktora BIA pa računam da je bilo jako sunce dok je otvarao već 2x otvorenu stazu na Bagdali ili su mu servirali paradajz sa plantaže BIA u Jovanjici. Nemam drugo objašnjenje. Još čudnije je da BIA i policija ne hapse “bandu koja je krala”. Nije valjda da puštate lopove na slobodu?

Gazda Bratislav kaže da “namerno neće da popravi školu u Parunovcu”. Objašnjava da mu se može ali mu sujeta ne dozvoljava da brine o deci i građanima već o svom egu “jer razni Mandići”. To što se “oštrim rečima i ponekom psovkom” obraćao gradonačelnici i okupljenima je ok. Dobro da nije video da je i neka novinarka tu, šta bi tek tada sve rekao veliki gospodin.

U svakom slučaju, odgovoriću mu u četvrtak na konferenciji za novinare. Preporučujem hladovinu Lomničkog hlada dok potraje. Lagano.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести