PočetnaVestiObradović: Andrej Vučić opasniji od Aleksandra Vučića

Obradović: Andrej Vučić opasniji od Aleksandra Vučića

Andrej Vučić je glavni mozak paralelnog kriminalnog sistema koji zapravo vlada državom, a SNS je samo političko krilo ove mafijaške organizacije. Usudio bih se reći da je Andrej Vučić hrabriji i opasniji tip od Aleksandra Vučića, a samim tim i pametniji, da ume da sakrije svoje tragove i da mnogo više podseća na ozbiljnog mafijaša poput jednog Mila Đukanovića, nego njegov brat koji samo glumi da je nešto opasan, a ustvari je velika kukavica.

Ovim rečima lider Dveri Boško Obradović odgovara na pitanje kako vidi ulogu Andreja Vučića u vlasti.

U razgovoru za portal “Nova.rs”, Obradović je iskazao i uverenje da će upravo sa bratom predsednika Srbije razgovarati o mirnoj primopredaji vlasti, kad za to dođe vreme.

“Imam neverovatan osećaj da ću oko mirne primopredaje vlasti morati da vodim razgovor sa Andrejom Vučićem, jer će se Aleksandar u tom času zatvoriti u podrum Predsedništva i plakati”, kaže Obradović.

Prethodne nedelje Obradoviću je stigao sudski poziv povodom incidenta ispred Skupštine u kojem je učestvovao zajedno sa ministrom Lončarom i poslanikom Marijanom Rističevićem. Na pitanje kakav sudski proces očekujete, kaže:

Moram priznati da sam oduševljen novom ažurnošću i efikasnošću u radu Prvog osnovnog javnog tužilaštva i Prvog osnovnog suda u Beogradu kada je ovaj slučaj u pitanju. Gde bi nam bio kraj da su bili ovako brzi i delotvorni u slučajevima “Banana”, “Kofer”, “Savamala” i “Helikopter”, “Telekom”, “Kopernikus”, “Kurir”,,”Krušik” i “Jovanjica” ili u vezi sa ubistvima Olivera Ivanovića i Stanike Gligorijević. Može li se srpskom pravosuđu posle svega bilo šta verovati kad nisu kadri da ispitaju veze ministra Lončara sa Zemunskim klanom ili poslovne mahinacije Marijana Rističevića sa robnim rezervama, ali su veoma aktivni kada treba goniti opoziciju? Pravda nije pravda ako ne važi za sve podjednako. Zato je danas u Srbiji osećanje nepravde možda čak i jače izraženo od nemaštine i predstavlja veći motiv za odlazak mladih u inostranstvo.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести