PočetnaVestiOpozicija: Pozivamo ljude da dignu glas i ne pristaju na ucene, staćemo...

Opozicija: Pozivamo ljude da dignu glas i ne pristaju na ucene, staćemo iza svakog čoveka

Povodom akutelne političke situacije ispred opozicije koja je bojkotovala izbore obratio nam se Bogdan Mijajlović koji je za Otvorenosr.rs izjavio:

Vlast u Srbiji, Blacu, Toplici, prelazi sve granice ljudske normalnosti. Svedoci smo širom Srbije devijatnog ponašanja vlasti na svakom koraku. Eklatantan primer sprege vlasti i kriminala jeste slučaj ,,Kontić” zverskog prebijanja nedužnog čoveka od strane SNS falange.

U trenutku kada se Blacu i Kuršumliji prosvetni radnici otpuštaju  sa posla, bilo jer nisu htelu da se poklone i uzme člansku kartu Srpske napredne stranke, bilo da bi na njihovo mesto dođe niko drugi do rođake Darka Laketića, predsednika okružnog odbora Srpske napredne stranke, Djuri Cahunu, opozicionaru iz Kuršumlije pokušavaju oduzeti kafić, malom Davidu uskraćuje od strane direktora Doma zdravlja u Blacu pravo na sanitetsko vozilo, režimski mediji govore o ,,Zlatnom dobu Vučićeve Srbije”. Sve to govori o beskrupoloznosti vlasti Aleksandra Vučića koju ni milion pinkova, informera, telegrafa i drugih režimskih megafona više ne mogu sakriti.

Ne mogu, a da ne spomenem Aladina Eminovića iz Prokuplja sada već bivšeg radnika javnog komunalnog preduzeća ,,Hamemum” u ovom gradu koji je posle 28.godina rada u ovom javnom preduzeću ostao bez posla o čemu je danas opoziciono nastrojeni portal Direktno.rs detaljno izvestio. Sramota je da predstavnici pojedinih opozicoonih stranaka u Prokuplju, zaposleni u ovom preduzeću na to ćute, a nije ni čudo, jer je javna tajna da oni svoje radno vreme provode u kafiću umesto na poslu.

Raduje me činjenica da ovih dana u aktivan politički život u borbu za SLOBODU I PRAVDU ulazi i osoba koja dok se nalazila na čelu osnovne škole u Blacu odbila da iz ove škole krenu autobusi ucenjenih ljudi i daju podršku Aleksandru Vučiću zbog čega je i smenjena od strane resornog ministra. Reč je o bivšoj direktorki osnovne škole ,,Stojan Novaković” u Blacu, Danijeli Nikolić, ljudskoj veličini, a i sam sam njen đak,  koja je ličnim primerom pokazala na koji način treba da se vodi jedna obrazovana ustanova. Dok se nalazila na mestu direktora, a predhodno zamenika direktora ove škole u njenom kabinetu stajala je slika prvog demokratski izabranog postkumunističkog premijera Srbije, Zorana Đinđića – ,,Slika govori više od hiljadu reči”. Te slike danas u ovoj obrazovanoj ustanovi više nema.

Pozivam sve ljude da iskorače, da dignu glas protiv ove vlasti i ne pristaju na ucene. Mi ćemo stati iza svakog čoveka, ali on mora uspravno da stane!

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести