PočetnaVestiPočelo je! 6.OKTOBAR borci zakazali protest ispred predsedništva Srbije

Počelo je! 6.OKTOBAR borci zakazali protest ispred predsedništva Srbije

Ratni vojni veterani na čelu sa Gvozdenim pukom Srbije zakazali su protest za 6.oktobar ispred predsedništva Srbije sa početkom u 12h. Tim povodom kontaktirali smo predsednika udruženja Gvozdeni puk Srbije, Dejana Miloševića, koji je za Otvorenosr.rs rekao:

,,U Beogradu se ovih dana organizuju protesti sa različitim zahtevima, kao i u gradovim i opštinama širom Srbije. Ljudi su sa pravom nezadovoljni aktuelnom vlašću. Vreme je da se svi ovi zahtevi objedine i da zajedničkim snagama krenemo u oslobađanje Srbije porobljene od strane jedne stranke i bratije. Pozivamo sve ljude, stranke, udruženja, sindiikate, studente i sve nezadovljne građane na jedinstvo i da svi zajedno 6.oktobra budemo ispred predsedništva Srbije. Vreme je!

Fotografija: Privatna arhiva

Moramo se grupisati u jedinstven opozicioni front i ne rasipati energiju, niko sa strane sem nas samih neće srušiti ovu vlast. Svako ko radi svesno ili nesvesno na razbjanju jedinstevnog opozicionog fronta pomaže režimu.”

 

Fotografija: Google

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

1 KOMENTAR

  1. živo me interesuje ko će da podje sa dejanom miloševićem. Pa taj je dolazio u Leskovac i poveo narod na blokadu puta.Dobili su batine od policije i završena priča. Neprestano sebe prikazuje kao borca za ljudska prava, humanitarca (naravno sa tudjim parama) pominje boračka prava glumata eksperta za sve i svašta. Kakav je bio tako je i prošao.

Comments are closed.

Сличне вести