PočetnaVestiPolitikaDveri Blace: 21.juna ostanite kod kuće

Dveri Blace: 21.juna ostanite kod kuće

Dragi prijatelji, moji Blačani, Topličani, poslednjih 8 godina od kako je na vlasti Srpska napredna stranka Blace i Toplica su u celini devastirani i uništeni. Poslednjih 8 godina Toplicu je napustila 1/3 stanovništva, poljoprivredni proizvodjači su obespravljeni i poniženi a i sam sam jedan od njih, radnici u preostalim fabrikama i preduzećima primorani da rade za minimalac često i ispod toga, za mlade ljude sa završenim fakultetima, ozbiljnim znanjem i obrazovanjem mesta nema zato jer oni svoje diplome nisu stekli u redovima vladajuće stranke. Rijaliti programi, starlete, kvazi politički analitičari, lažne patriote, gebelsovska kampanja sa svih televizija sa nacionalnom frekfencijom – to je slika Srbije smo suočeni svakoga dana. Kao osvedočeni borac za promene još od 90′ godina tada kroz DEPOS, Koaliciju Zajedno, DOS, a sad Pokret Dveri rame u rame uz Boška Obradovića, predsednik mesne zajednice Čučale i Sindikata zaposlenih u JKP Blace direktno biran od ljudi ne mogu, a da ne dignem glas protiv svega toga!
Moramo srušiti sistem koji razara ovunzemlju godinama unazad.
Naseljavanje migranata na napuštenim seoskim imanjima, ogromne donacije multinacionalnim kompanijama koje izrubljuju ljude u našoj zsmlji, uništavanje porodičnih vrednosti, lažne diplome, kriminal, korupcija, predaja nacionalnih interesa na Kosovu i Metohoji i Crnoj Gori to je politika Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića, a sve pod parolom za ,,Za našu decu”.Od uvodjenja višestranačja lošiju vlast nismo imali.
Od kako je Srpska napredna stranka došla na lokalnu vlast u Blacu 2014.godine i pored velelepnih obećanja ništa od značajnih infrastrukturnih projekta nije odradjeno. JKP Blace je devastirano.Samo u jednoj godini na kontu pseudo advokatskih usluga JKP je zaduženo za 10 miliona dinara. 700 hiljada evra poslednjih 6 godina potrošeno je na ,,sport” a sportisti gotovo ništa od tih sredstava nisu videli.Poljoprivredni proizvodjači su im poslednja rupa na svirali, a oni čine 80% stanovništva opštine Blace.Običnog naroda se sete samo pred izbore kako bi mu zamazali oči radnim mestom na 2, 3 meseca, nasipavanjem puta i dr. i izveli na glasanje.
Postavlja se pitanje ko će snositi odgovornost za opštinu Blace koja je u proteklom periodu dok je na vlasti bila Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije opljačkana i razorena iz temelja?!
Pozivam ljude da se oslobode straha i aktivno uključe u borbu za promene, u nedelju 21.juna kod kuće bojkotuju predstojeće izbore zbog svoje budućnosti i budućnosti svoje dece i da kako na republičkom tako i lokalnom nivou udržimo u jedan front kako bi ovom zlu napokon došao kraj.

Radoje Panić
SRPSKI POKRET DVERI BLACE

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
34FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести