PočetnaVestiPretnje u OŠ u Blacu ne prestaju - ,,Došla sam ovde da...

Pretnje u OŠ u Blacu ne prestaju – ,,Došla sam ovde da isteram kera”

Posle odluke Branimira Lapčevića, nastavnika matematike, u Osnovnoj školi ,,Stojan Novaković” u Blacu da se kandiduje za direktora pretnje, ucene, degradiranje zaposlenih ove škole se intezivno pojačavaju kako od strane V.D. direktorke, njenih poslušnika u ovoj školi tako i od strane lokalnog SNS-a, a i predsednika okružnog odbora SNS-a u Toplici, Darka Laketića – navode zaposleni ove škole.

Foto: Privatna arhiva

U razgovoru sa jednim od zaposlenih ove škole saznali smo da je V.D. direktorka, Marija Ćurčič pre samo nekoliko dana izjavila sledeće: ,, Ja nisam radnik ove škole. Mene ova škola uopšte ne zanima. Vratila sam se da isteram kera.”

Pored nastavnika najveće pritiske i pretnje trpe pomoćni radnici. Nekoliko pomoćnih radnika je već otpušteno, a neki su prerasporedjeni po okolnim selima. Stručna služba ove škole na čelu sa Jasminom Pavlović, istakutom članicom ženske mreže SNS-a, odbornicim SNS-a u predhodnom sazivu to predvodi – navode nam zaposleni ove škole.

Foto: Googl

Ranije smo izveštavali o dešavanjima u ovoj školi, a naše pisanje kao i izjavu Branimira Lapčevića preneo je i opoziciono nastroeni portal Direktno.rs.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

1 KOMENTAR

Comments are closed.

Сличне вести