PočetnaVestiProkuplje: Ima se, može se?! Driblaju za naše pare kao Ronaldo?!

Prokuplje: Ima se, može se?! Driblaju za naše pare kao Ronaldo?!

Vanja Stojanović, predsednik Opštinskog fudbalskog saveza Prokuplja i Sportskog udruženja ,, Fudbalska akademija 10″ o stanju u sportu u Prokuplju:

Iako sam više puta ukazivao na nenamensko trošenje budzetskih sredstava u sportu to lokalne čelinke Srpske napredne stranke nije sprečilo da nagrade upravo one koji su se najviše ogrešili o zakon, a to su: Sportski savez grada Prokuplja i OFK Topličanin.

Opšte je poznato da su sva takmičenja prekinuta još uvodjenjem vanrednog stanja 15.03.2020.godine, ali to igleda da ne važi za naše lokalne čelnike kontrolisane od strane partijskih čelnika SNS-a da se bahato ponašaju, blago rečeno nedomaćinski.
Od 28.01.2020.godine kada su pošele pripreme za prolećnu sezonu do 15.03.2020.godine OFK Topličanin od lakalne uprave dobija 2,5 miliona dinara po godišnjim programia i 486 hiljada dinara za 6 meseci za socijalna davanja (9 trenera po 12 hiljada dinara mesečno). To sve ukupno iznosi 2 miliona 986 hiljada dinara odnosno oko 3 miliona dinara za 48 dana što znači 63 hiljade dinara dnevno, malo li je?

Svi znamo da je OFK Topličanin odigrao samo dva kola na prolećnom delu prvenstva, a u pripremnom periodu je odigrao nekoliko pripremnih utakmica. Takodje zna se da u januaru nikada ne treniraju mladje kategorije, kao ni u decembru, a ni nakon vanrednog stanja se nije mnogo treniralo.
Pitam se do kada će se nenamesnki trošiti novac gradjana, koji sve ljudi učestvuju u davanju saglasnosti za to trošenje i da potvdjuju kako je sve to potrošeno ,, u skladu sa zakonom“ i da očekuju nove uplate, iako su one prethodne brzo potrošene, a bogami i brzo oprane. I vrapci na grani zanju da se dostavljaju falsifikovani izveštaji o trošenju novca i uvlače u tu ,prljavu igru“ naivni koji stavljaju svoje potpise na pozitivne izveštaje?! Takodje se flasifikuju i potpisi roditelja koji potvrdjuju da su deca trenirala, a nisu. Poznato je da je i trener koji se nalazi u Kini primio na svoj tekuću račun novac od OFK Topličanina, iako je trenirao Kineze.
Ima se, može se?! Dokle, videćemo?
Kraj je mnogo bliži nego što pojedini misle!

#1od5milionToplicabojkot

#Strankaslobodeipravde

#možeSrbija

 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести