PočetnaVestiSutra u Pazaru PROTEST za doktorku Lejlu Ćeranić

Sutra u Pazaru PROTEST za doktorku Lejlu Ćeranić

Heroina Novog Pazara, dr Lejla Ćeranić, koja je tokom najtežih trenutaka u ovom gradu bila jedini infektolog u Opštoj bolnici, smenjena je sa funkcije načelnika. Takva odluka direktora bolnice u Novom Pazaru razbesnela je građane, koji će sutra protestovati.

Žena heroj dr Ćeranić za Direktno: Smenjena sam jer sam govorila istinu!

Građani Novog Pazara se svakog dana od 18 sati okupljanju ispred Opšte bolnice, gde šalju jasnu poruku direktoru bolnice Mehu Mahmutoviću i Mirsadu Đerleku, koordinatoru Opšte bolnice, šta misle o njihovom radu i tome što je zdravstveni sistem u ovom gradu bio pred pucanjem.

Ali, sutra od 18 sati protest će imati sasvim drugačiji povod, budući da će građani Novog Pazara tražiti pravdu za doktorku heroinu Lejlu Ćeranić, koja je u najtežim situacijama bila jedini infektolog u novopazarskoj bolnici. Sada, kada je sve prošlo, ona je smenjena sa funkcije načelnika. Bruka i sramota za naše zdravstvo.

– Zbog smene dr Lejle Ćeranić Pazarci najavili protest koji će se održati u ponedeljak od 18 sati ispred Opšte bolnice. Bravo, ljudi! Ne dajte ovu heroinu onima koji joj nisu ni do kolena. Podrška za ovu hrabru i jaku ženu. Pre svega, Čoveka! – navodi se na društvenim mrežama.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести