PočetnaVesti"Svi smo mi pomalo krivi što je Goran Vesić bilo šta u...

“Svi smo mi pomalo krivi što je Goran Vesić bilo šta u Srbiji”

Vesić čeka ministarsko mesto. Zato je priča o letovanju izazvala onakav haos. Nadam se da ga neće dobiti. Ali ako ga dobije, svi smo pomalo krivi. Svi smo pomalo krivi što je on bilo šta u našoj zemlji, napisao je popularni voditelj, Ivan Ivanović, na svom Tviter profilu.

Ovih dana su sve brojnije spekulacije da će Goran Vesić dobiti ministarsko mesto u vladi čiji je mandatar Ana Brnabić, što je dalo povoda Ivanoviću da se oglasi i uputi javnosti poruku.

Ivanović je mišljenja da priča o Vesićevom letovanju, koje je, kako kaže, platio tričavih 80.000 evra, i izazvala toliki haos, jer se apsolutni gospodar Srbije, po svemu sudeći, odlučio da nagradi Vesića ministarskom pozicijom zbog zasluga u izgradnji njegovog kulta ličnosti, a kao takav je izuzetno potreban režimu.

Goran Vesić, FOTO: Privatna arhivaGoran Vesić, FOTO: Privatna arhiva

Jer za šta bi drugo Vesića i mogao da nagradi sem za to, imajući u vidu porazne rezultate njegovog rada u prestonici, čiji je on neformalni gradonačelnik. Razrovane i raskopane ulice, probijeni rokovi u izgradnji, nestručnost i nekompetentnost izvođača radova, kičeraj u glavnom gradu, palme na Kalemegdanu, gondole kojima se narušava kulturni identitet Beograda, novogodišnja rasveta, seča šuma u Košutnjaku…samo su neki sa podugačkog spiska afera, vezanih za Vesića.

Zato je Ivanović sasvim u pravu kada kaže da smo svi mi pomalo odgovorni što je Goran Vesić bilo šta u Srbiji, jer da nam je zaista stalo do države u kojoj živimo, ne bismo dozvolili da nam takvi ljudi kreiraju živote.

Vesić je, nažalost, samo ogledalo celog našeg društva.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести