PočetnaVestiTepić: Brat Ane Brnabić od države dobio 40 miliona evra

Tepić: Brat Ane Brnabić od države dobio 40 miliona evra

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić nakon objavljivanja šokantnih podataka da je brat premijerke Srbije Igor Brnabić za svoju firmu “Aseco SEE” od Elektroprivrede Srbije dobio 20 miliona evra, za portal Nova. rs dalje otkriva da je pomenuta kompanija samo od državnih ustanova, preduzeća i institucija prihodovala više od 40 miliona evra samo za dve godine.

Posle EPS, kako tvrdi Tepić, sledeći na spisku najboljih platiša firme “Aseko” među državnim institucijama jeste Ministarstvo trgovine turizma i telekomunikacija Rasima Ljajića.

Da podsetimo, Tepić je sinoć u Utisku nedelje na televiziji Nova S najavila da će se baviti ispumpavanjem novca iz EPS, od čega je najviše profitirala firma “Aseko”, čiji je direktor Igor Brnabić, brat premijerke Srbije.

Ona je u studiju pokazala papire o projektima firme “Aseko”.

“Otkako je on direktor ove firme, EPS je samo u poslednje dve godine dao 20 miliona evra naših para. A EPS će sutra dodatno da se zaduži, jer je probio sve limite. Da se razumemo, nismo mi ni protiv EPS-a, Namenske, Telekoma… Jednostavno, oni su sve te firme doveli u predstečajno stanje. Dakle, otkako je Ana Brnabić premijerka “Aseko” je dobio 20 miliona evra”, podvukla je potpredsednica SSP.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести