“Policajci se stide i Rebića i Biljane Popović Ivković i svih drugih koji za račun partije brukaju našu policiju”, ukazala je  Tepić gostujući u “Utisku nedelje”.

“Važno je reći da je pod pritiskom javnosti, jer je bila velika afera, otkrivan detalj po detalj propusta policije, isterali smo ih na čistac i Rebić je, mada vrlo nevešto. priznao da je bilo propusta u radu policije”, rekla je Tepić.

Najveći propust je, kako je dodala, što policija nije otišla na lice mesta gde je mladić prebijen, da ga obeleži, da uzme snimke sa kamera.

“To su elementarne stvari koje treba da radi policija, a ne da joj to Tužilaštvo traži. Policija ode kući pa ako se predomisliš javićemo se”, istakla je Tepić.

Na pitanje da li mi živimo u mafijaškom režimu, Pavle Grbović iz Pokreta slobodnih građana je rekao da mi u stvari živimo “u fašistiskom režimu, a da je da ta linija podele nije po nacionalnoj nego stranačkoj pripadnosti”

Prema njegovim rečima, slučaj prebijanja mladića u Novom Sadu pokazuje po kojoj matrici funkcioniste naše društvo.

Ovo sto su oni uradili, optužbe policije prema Tužilaštvu je samo fingiranje, mi moramo svojim primerom da ukažemo ko su ti ljudi koji ne rade svoj posao.

“Moramo da pravimo razliku između onih koji čuvaju institucije i onih koji ih blate, moramo da pravimo razliku između jedne Ivanke Popović koja je stala iza jedne institucije i odbranila njen ugled I Zagorke Dolovac”, ukazao je grbović.