PočetnaVestiUOS Blace: Lokalno rukovodstvo pljunulo građanima u lice i obmanulo ih -...

UOS Blace: Lokalno rukovodstvo pljunulo građanima u lice i obmanulo ih – ipak ,,OPRANI” asfalt

Poštovani grđani juče je konstituisana neligtimna skupština u Blacu koja je nastala kao produkt neligitimnih izbora na kojim opozicija kako na republičkom tako i na lokalnom nivou nije učestvovala usled neravnopravnih izbornih uslova na kojima građani nisu slobodno mogli da izraze svoju volju i kao takva ne predstavlja suverenu volju stanovnika opštine Blace.

Srpska napredna stranka od dolaska na vlast 2012.godine posle pobede na republičkim izborima i Tomislava Nikolića na predsedničkim i dolaska na lokalnu vlast u Blacu 2016.godine od opštine po broju stanovnika i površini za primer ostalim lokalnim samoupravama, mestu koje je široj javnosti bilo poznato po ŠLJIVI I MLADIMA delovanjem svojih predstavnika kako na lokalnom tako i Blačana visoko pozicioniranih u SNS-u, stvorili su opštinu široj javnosti poznatu po KRIMINALU i KORUPCIJI.

,,Novo“ rukovodstvo SNS-a u Blacu, a retko je ko tu od njih politički nov, obećalo je građanima u kampanji polazeči sa političke pozicije opozicije borbu protiv kriminala i korpucije optužujući svoje dojučerašnje kolege za brojne malverzacije, a o kojima smo mi kao opozicija na lokalu ukazivali i većinu istih razotrkili, a građani im pre svega iz straha od ponovnog dolaska na vlast ljudi protivu kojih se vode sudski postupci pred Višim sudom u Nišu, ali ne iz ličnog straha, nego za opstanak opštine, ukazali su im uz sve nepravilnosti gotovo plebiscitarnu podršku.

Uprkos takvoj podršci u svetlu po svemu sudeći tačnih navoda u vezi malverzacija sa drobljenim (otrovan, tokisični) asfaltom ,,novo“ rukovodstvo SNS-a u Blacu je građanima pljunulo u lice i obmanulo ih o pravcu svog političkog delovanja koje je zagovaralo u kampanji, a i pre toga u unutarstrančkoj brobi.

Opštinsko rukovodstvo da učini javnosti dostupnim celokpnu dokumentaciju vezanu za ugradnju drobljenog (otrovnog, toksičnog) asfalta i javno se izjasni o svim navodima koji su se predhodnih dana pojavili ili jednom za svagda zaćuti i ne predstavlja se lažno Blačanima kao borac protiv kriminala i korupcije.

Neki od građana su nam postavili pitanje kako je moguće da jedan od odbornika protiv kojeg se vodi sudski postupak iz raznoraznih razloga ne dolazi na zakazana ročišta, a gotovo u isto vreme podstrekava ljude da gaze automobolima opozicione aktiviste? Odgovor je jasan: ,,Vrana vrani oči ne vadi“.

Ali svaka vlast za vreme. Nastavljamo borbu protiv ove nakaradne vlasti Srpske napredne stranke sa verom u pobedu pravih vrednosti: demokratske, normalne, slobodne, pravedne Srbije do konačne pobede.

Ujedinjena opozicija Srbije
#BlaceSrbija

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести